Survivor Ogeday’dan haftalar sonra aşk üçgeni itirafı geldi! “Keşke söylemeseydim…”

Ekranların en sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor All Star sona erdi ancak yarışmadaki aşk dedikodularına ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Survivor Ogeday’dan gelen yasak aşk itirafı sosyal medyayı karıştırdı.

Survivor Ogeday’dan haftalar sonra aşk üçgeni itirafı geldi! “Keşke söylemeseydim…”

TV 8 ekranlarında 8 sezondur izleyici karşısına çıkan Survivor Türkiye programı, son olarak Survivor tarihinin en iyi isimlerinden oluşan All Star formatı ile ekranlara gelmişti. Ocak – Haziran ayları arasında izleyicisi ile buluşan programda yarışmacıların ortaya koyduğu performanslar nefesleri keserken, Survivor adasında gündeme gelen aşk gelişmeleri de izleyicilerin dikkatini çekmişti. Adada isimleri aşk iddiaları ile anılan Mert Öcal ve Sude Burcu ilişkisine ilişkin, programın finalinden haftalar sonra gündemi sallayan yeni iddialar ortaya atıldı. Survivor Ogeday’ın dile getirdikleri sosyal medyada deprem etkisi yarattı.

ADADA NELER YAŞANMIŞTI?

Hatırlanacağı üzere Survivor 2022 All Star yarışmasının başlarında Mert Öcal, Sude Burcu ve Makbule Şakalakoğlu isimleri aşk üçgenlerinde anılmıştı. Gündeme gelen aşk söylentilerini de Gönüllüler takımında yarışan Ogeday Girişken ortaya çıkarmıştı. Söz konusu dönemde Ogeday, Sude Burcu’ya, Mert’in Nisa Bölükbaşı’nın en yakın arkadaşı olan Makbule Şakalakoğlu ile bir ilişkisi olduğunu söyleyerek “Çok güvenme” demişti. Ogeday’ın, Mert hakkında Sude Burcu’ya söyledikleri Survivor adasını karıştırmıştı. Olaylar gündeme gelmeye devam ederken, Mert Öcal da Sude Burcu’ya “Ben senin için yarışmayı bırakırım” açıklamasında bulunmuştu.

OGEDAY GİRİŞKEN’DEN İTİRAF GELDİ!

Survivor Ogeday’dan haftalar sonra aşk üçgeni itirafı geldi! “Keşke söylemeseydim…” - Resim : 1

Söylentiler, aşk dedikoduları ve iddialar derken, olayların ardından Mert ve Sude çifti sosyal medyadan aşk paylaşımlarında bulunmaya başlamış ve ilişkide olduklarını göstermişti. Geçtiğimiz dönemlerde Survivor Panorama konuğu olan Sude Burcu, hayatında her şeyin yolunda gittiğini dile getirmiş ve Nisa’nın da olayları çok abarttığını söylemişti. Yaşanan tüm bu gelişmeler sonrasında başını duvarlara vurduğunu söyleyen Ogeday, Hakan Gence’ye verdiği röportajda önemli bir itirafta bulundu.

“KEŞKE SÖYLEMESEYDİM”

Ogeday, yaptığı açıklamada “Şimdi aklıma geliyor da hayal kırıklığı yaşadım ben ya. Üzüldüm ben cidden. Aslında Sude’ye yardım etmek istiyordum. ‘Keşke söylemeseymişim’ dedim ya. Ben sadece bildiğim ve gördüğüm bir şeyi açıklamak istedim. Onun açısından düşündüm ve üzülmemesini istedim. Tam olayın perde arkasını bilmeden söyledim ama yapacak bir şey yok, söyledim artık yani” dedi.