Survivor güzeli Aleyna Kalaycıoğlu gönlünü Milli futbolcu Cengiz Ünder'e kaptırdı! Gizli aşk ifsalandi!

Acun Ilıcalı'nın moderatörlüğünü yaptığı TV8'de her akşam seyircisi ile buluşan Survivor yarışmasından tanınan Aleyna Kalaycıoğlu yeni bir aşka yelken açtı. Türk milli futbolcu Cengiz Ünder ile aşk yaşadığı iddiası gündemde bomba etkisi yarattı. İşte aşkı belgeleyen o görüntüler…

Survivor güzeli Aleyna Kalaycıoğlu gönlünü Milli futbolcu Cengiz Ünder'e kaptırdı! Gizli aşk ifsalandi!

Survivor 2021 yarışmasında performansı ile dikkatleri üzerine çeken Aleyna Kalaycıoğlu gönlünü 25 yaşındaki ünlü futbolcu Cengiz Ünder'e kaptırdı. Cengiz Ünder İtalyan ekibi Roma'da performansını sergilerken Fransız Olimpik Marsilya'ya transfer olmuştu. Milli futbolcu ile Survivor 2021 yarışmasında üne kavuşan Aleyna Kalaycıoğlu'nun ilişkisi resmen belgelendi. İkilinin objektiflerden uzak tatil yaptığı öğrenildi.

AŞKI BELGELEYEN FOTOĞRAFLAR SIZDI!

Çiçeği burnunda çift üzerine çıkan haberler hakkında henüz bir açıklama yapmadı. İkilinin Marsilya'nın doğusunda Cassis adı verilen bir bölgede tatil yaptığı söyleniyor. Çiftin birlikteliği ise amatör bir kamera ile çekilmiş fotoğraflarla ifşa edildi. Çift herhangi bir platformda birlikte çekilmiş pozlarını yayınlamazken Aleyna Kalaycıoğlu sosyal medya hesabı üzerinden tatil yaptıkları bölgeye dair paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

ALEYNADA SEVGİLİSİ GİBİ SPORLA İLGİLENİYOR!

Aleyna Kalaycıoğlu 1998 Bursa doğumludur. 10 yaşındayken ayrılan anne ve babası boşanmanın ardından annesi ve kardeşleri ile İstanbul'a taşındı. Dil eğitimi aldıktan sonra Amerika'da uçak mühendisliği bölümünü kazandı. Son 10 yıldır voleybol ile ilgilenen Kalaycıoğlu 3 senedir "Beach Volleyball" okul takımında yer alıyor. 2021 yılında Survivor'da gösterdiği performanslı üne kavuşmuştur.

TATİL POZLARINI HESABINDAN PAYLAŞIYOR!

Survivor güzeli Aleyna Kalaycıoğlu gönlünü Milli futbolcu Cengiz Ünder'e kaptırdı! Gizli aşk ifsalandi! - Resim : 1

Tüm yaz tatil karelerini sosyal medya hesabında paylaşan Kalaycıoğlu'nun 565 bin takipçisi bulunuyor. Fiziği ve dikkat çeken güzelliği ile sosyal medyayı aktif kullanmayı ihmal etmiyor. Adı Cengiz Ünder'le duyulmaya başlayan Kalaycıoğlu konu üzerine herhangi bir açıklamada bulunmadı. Cengiz Ünder ile beraberliği duyulduktan sonra herkes araştırmaya başladı. Milli futbolcu merak edildi. Ünder ligue takımları içinde yer alan Marsilya'da forma giyiyor.

CENGİZ ÜNDER KİMDİR?

Cengiz Ünder 25 yaşındadır. Milli futbolcu ilk kez 17 yaşında ilk maçına milli forma giyerek çıktı. 2016-2017 yılları arasında İstanbul - Başakşehir'de 7 gol attı. 2017-2021 yılları arasında Roma'da kariyerine devam etti ve burada 13 gol attı. 2020 ve 2021 yılında Leicester City de kiralık oyuncu olarak kadroda yer almıştır. 2021 yılından beri Marsilya'da performansını sergiliyor.