Survivor Büyük Finale Saatler Kala Şampiyon İfşalandı! Yarı Final Sonrası Akıllarda Soru İşareti...

Survivor 2022 All Star yarışmasında finale doğru heyecan gittikçe artıyor. Yarışmacılar en iyi performanslarını sergilerken öte yandan şampiyonun kim olacağı da merak ediliyor. Ortaya atılan büyük iddia kafaları karıştırdı. Büyük finalist kim olacak ifşalandı mı?

Survivor Büyük Finale Saatler Kala Şampiyon İfşalandı! Yarı Final Sonrası Akıllarda Soru İşareti...

Survivor All Star finaline bir gün kala sezon yarışmacıları yarı finalin heyecanını daha yeni atlattı. Dün akşam gerçekleşen yarı finale kalan yarışmacılar Nisa Bölükbaşı, Adem Kılıççı, Ayşe ve Batuhan Karacakaya oldu. Rakipler arasında nefes kesen bir mücadele ekranlara yansıdı. Yarı final oyunundaki başarısı ile ikinci yarı finale çıkan isimler Adem Batuhan ve Nisa oldu. Yapılan 2.yarı final tamamlandığında Adem ve Batuhan finali garantiledi. Sms oylamasıyla Nisa ve Ayşe kaldı.

Adaya Son Veda Eden İsim Kim Oldu?

Dün akşam gerçekleşen yarı sezon finalinde Batuhan eleme konseyine Hikmet'in adına verdi. Acun Ilıcalı sms oylaması sonucunda adaya veda eden ismin Hikmet Tuğsuz olduğu ilan etti. Hikmet ayrılırken hüzünlü anlar yaşanırken akla Adem Kılıççının nişanlısının sözleri geldi.

Yarışmanın Finalisti Belli mi?

Survivor Büyük Finale Saatler Kala Şampiyon İfşalandı! Yarı Final Sonrası Akıllarda Soru İşareti... - Resim : 1

Kısa bir süre önce Adem Kılıççının nişanlısı Nil Şenver sosyal medya hesabı üzerinden şüpheli bir paylaşımda bulundu. Paylaşımı kafaları oldukça karıştırdı. Yarışmanın finalinde Adem Kılıççı'nın olabilme ihtimali düşünüldü. Bunun yanı sıra Acun Ilıcalı'nın tavırları Adem'i favori olarak göstermesi şampiyonun o olabilme ihtimalini daha da kuvvetlendirdi.

Survivor 2022 All Star Yarışması Finali Ne Zaman?

Dün akşam yapılan yarı final yarışmasında Nisa ve Hikmet son eleme adayı olarak potada yerini aldı. Hikmet adaya veda etti. Yarışmanın finaline sayılı saatler kala Adem Kılıççı'ya kesin şampiyon gözüyle bakılmaya başlandı. Sosyal medyada Nil Şenverin iddiaları Acun Ilıcalı'nın benim için favori yarışmacı Ademdir, demesi bu iddiaları biraz daha kuvvetlendirdi.

Adem Kılıççı yarışmadaki üstün performansıyla sürekli olarak ön plana çıkıyor. Survivor All Star 2022 kazananlarının net olarak belli olacağı tarih 30 Haziran Perşembe yarışma bu tarihte final yapacak.