Survivor bitti, tartışması kaldı! Hikmet Tuğsuz Nagihan Karadere'ye verdi veriştirdi! “Ne konuştuğunu bilmeyen, değişik biri!”

Bu sene All Star konsepti ile ekranlara gelen fenomen yarışma programı Survivor, 30 Haziran tarihinde final yapmış olmasına rağmen yarışmacıları sayesinde gündemde kalmaya devam ediyor. Yarışmada kanlı bıçaklı olan Hikmet Tuğsuz ile Nagihan Karadere, gerçek hayatta da birbirlerine sataşmayı ihmal etmiyor. İşte Hikmet Tuğsuz’un Nagihan Karadere için son söylediklerine ilişkin ayrıntılar…

Survivor bitti, tartışması kaldı! Hikmet Tuğsuz Nagihan Karadere'ye verdi veriştirdi! “Ne konuştuğunu bilmeyen, değişik biri!”

İlk olarak 2005 yılında yayınlanan ve 2022 yılına kadar sadece bir sene sezon arası veren fenomen yarışma programı Survivor All Star, Acun Medya’nın katkıları sayesinde Türk televizyonlarının en uzun soluklu yarışma programlarından birisi olmayı başardı. Genel olarak Ünlüler- Gönüllüler konsepti ile ekranlara gelen Survivor yarışması, bu sene hem performansları hem de kişisel özellikleri ile geçmiş sezonlara damgalarını vuran eski yarışmacıları bir araya getirdi.

15 Ocak tarihinde yeni sezonu için start veren Survivor All Star yarışması, yarışmacıların fiziksel güçleri ve parkurların zorlukları ile sezon boyunca gündemde kalmayı başardı. Sezon boyunca bazı isimlerin dostlukları ön plana çıkarken, bazılarının ise bir türlü barışmayan yıldızları gündeme damga vurdu. Yarışmanın başından sonuna kadar birbirleri ile anlaşamayan ikililerin başında ise Nagihan Karadere ile Hikmet Tuğsuz geldi.

Kendi branşlarında onlarca başarıya sahip olan Hikmet Tuğsuz ile Nagihan Karadere, All Star konseptinin başında farklı kadrolarda yer aldı. Ancak sonrasında format gereği takımların karılması ile birlikte ikili aynı takımda savaşmaya başladı. Sezonun sonundan başına kadar birbirleri ile hep bir tartışma içerisinde olan Nagihan ile Hikmet, Acun Ilıcalı’nın devreye girmesine sebep olacak tartışmaların başkahramanları oldu. İkilinin arası, Survivor’ın finalinden sonra da düzelmedi.

HİKMET’TEN NAGİHAN’A OLAY SÖZLER!

Survivor bitti, tartışması kaldı! Hikmet Tuğsuz Nagihan Karadere'ye verdi veriştirdi! “Ne konuştuğunu bilmeyen, değişik biri!” - Resim : 1

Geçtiğimiz günler bir YouTube kanalına konuk olan Hikmet Tuğsuz, Survivor hakkında konuştu. Tuğsuz, açıklamalarında Nagihan Karadere’yi de es geçmeyerek “Nagihan ne konuştuğunu bilmeyen değişik biri” ifadelerini kullandı.

NAGİHAN’DAN CEVAP GELMEDİ!

Sezon boyunca haklı- haksız birçok yerde Hikmet hakkında ağır cümleler kuran Nagihan Karadere, Hikmet’in son açıklamalarına henüz cevap vermedi.

HİKMET’İ HAKLI BULDULAR!

Hikmet’in açıklamalarına, birçok sosyal medya kullanıcısı destek verdi.