Survivor Ayşe Yüksel'den yeni proje! Kanal D'nin efsane dizisinde rol alacak!

Ekranların fenomen yarışma programlarından birisi olan Survivor’a katılarak adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Ayşe Yüksel, yeni bir iddia ile gündeme geldi. Oyunculuk eğitimi aldığı bilinen Ayşe Yüksel’in yeni projesi belli oldu. İşte Survivor Ayşe’nin ilk dizi projesine ilişkin ayrıntılar…

Survivor Ayşe Yüksel'den yeni proje! Kanal D'nin efsane dizisinde rol alacak!

2005 yılından bu yana ekranlarda yayınlanan ve 17 yıllık geçmişinde yalnızca bir yıl ara veren Survivor yarışması, şu an da yayında olmamasına rağmen gündemde kalmaya devam ediyor. Uzun yıllardır yayınlanan yarışma programı bu zamana kadar birçok ünsüz ismin büyük bir popülerliğe kavuşmasını sağladı. Survivor’a katıldıktan sonra hayatları değişen ve milyonlar tarafından tanınmaya başlanan isimler, popülerliklerini hala sürdürmeye devam ediyor.

Acun Medya ekibi tarafından ekranlara getirilen Survivor yarışmasının meşhur etmiş olduğu isimlerden birisi de Ayşe Yüksel olarak karşımıza çıkıyor. Tenis eğitmenliği yapan Ayşe Yüksel ilk olarak 2021 yılında düzenlenen Survivor Ünlüler- Gönüllüler konseptine dahil olarak geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Parkur performansları, yarışmacı arkadaşları ile yaşadığı tartışmalar ve daha pek çok özelliği ile gündemde kalmaya devam eden Ayşe Yüksel, doğal güzelliği ile de dikkatleri üzerine çekmişti.

2021 yılında geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Ayşe Yüksel, bu sene de All Star konseptine davet edildi. Yarışmaya yedeklerden katılan ve bir buçuk ay sonra kadroya dahil olan Ayşe Yüksel, sonradan gelmesine rağmen yüksek performansı ve oy potansiyeli sayesinde yarı finale kadar yükselmeyi başardı. Yarı finalde Nisa Bölükbaşı’na karşı kaybederek yarışmayı ikinci kez 4’üncü olarak tamamlayan Ayşe Yüksel, o günden bu yana magazin basını tarafından yakından takip ediliyor.

Survivor’dan sonra Acun Medya ile ilişkisini koparan ve yeni projelere doğru emin adımlar ile ilerleyen Ayşe Yüksel, oyunculuk yapmaya başlayacağını açıkladıktan sonra magazin gündeminde büyük yankı uyandırdı. İddialara göre Yüksel’in ilk projesi belli oldu.

OYUNCULUK EĞİTİMİ ALMAYA BAŞLADI!

Survivor Ayşe Yüksel'den yeni proje! Kanal D'nin efsane dizisinde rol alacak! - Resim : 1

Geçtiğimiz ay Instagram hesabından yeni bir paylaşım yapan Ayşe Yüksel, oyunculuk eğitimleri almaya başladığını ve kariyerine bundan sonra oyuncu olarak devam etmek istediğini açıklamıştı.

MAHKUM DİZİSİNDE ROL ALACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ!

Ayşe Yüksel’in oyunculuk eğitimi almaya başlamasının ardından FOX TV’nin efsane dizisi Mahkum ile anlaştığı iddia edilmişti.

YENİ DİZİ PROJESİ BELLİ OLDU!

Ayşe Yüksel’e yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre sevilen ismin ilk oyunculuk tecrübesini Kanal D’nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’da edineceği öğrenildi.

Etiketler: ayşe yüksel, yeni dizi