Survivor Adem’den Acun Ilıcalı’ya soğuk duş aldıracak paylaşım geldi! “Samimiyetsiz, sağır…”

TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşan ve yerini MasterChef Türkiye’ye devreden Survivor All Star yarışmacıları arasındaki çekişme, yarışma bitmiş olmasına rağmen devam ediyor. Açıklamalarıyla gündeme gelen isimlerden Adem Kılıççı, yaptığı gönderme ile soğuk duş etkisi yarattı!

Survivor Adem’den Acun Ilıcalı’ya soğuk duş aldıracak paylaşım geldi! “Samimiyetsiz, sağır…”

Survivor All Star programı geçtiğimiz haftalarda final yaptı ve programda Nisa Bölükbaşı şampiyon oldu. Survivor programı 2. kez kadın şampiyon çıkarırken, programdan geriye ekranlara damgasını vurmuş olan olaylar kaldı. Programda yaşanan kavgalar, tartışmalar, eğlenceli anlar, ödüller, sürpriz diyaloglar hala gündeme gelirken, programdan sonra yarışmacıların açıklamaları da bomba etkisi yaratmaya devam ediyor. Bu kez de sosyal medya gündemini sallayan isim, yarışmanın finalisti Adem Kılıççı oldu. Acun Ilıcalı’nın verdiği parayı ve kupayı almayan Adem Kılıççı, yaptığı son gönderme ile ortalığı resmen ayağa kaldırdı! Şimdi gözler Acun Ilıcalı’nın yapacağı hamlede…

ADEM YİNE DEPREM ETKİSİ YARATTI

Ekranlarda 6 ay boyunca izleyici karşısına çıkmış olan ve her bölümü ile reytinglerde çok iyi sonuçlar almayı başaran Survivor All Star programının finalisti Adem Kılıççı, finalde Nisa Bölükbaşı’na kaybetti ve yarışmayı ikinci olarak tamamladı. Nisa’nın şampiyonluğu birçok yarışmacı tarafından tepki çekerken, Adem Kılıççı da geçtiğimiz günlerde hem Acun Ilıcalı’yı hem e Nisa’yı takipten çıkararak tepkisini gösterdi. Gündeme gelen iddialara göre Adem, Acun Ilıcalı’dan son ödemeyi de aldıktan sonra bu paranın tek kuruşuna bile dokunmadı ve parayı tekrar Acun Ilıcalı’ya gönderdi. Adem’in ortalığı sallayan bu hamlesinden sonra sosyal medyada yine bir deprem etkisi yaşandı.

ADEM’İN PAYLAŞIMINI GÖREN DONUP KALIYOR

Survivor Adem’den Acun Ilıcalı’ya soğuk duş aldıracak paylaşım geldi! “Samimiyetsiz, sağır…” - Resim : 1

Adem Kılıççı’nın Acun Ilıcalı’ya parayı geri göndermesi, sosyal medyada “Adem, Acun’un yüzüne paraları saçtı” yorumlarının gelmesine neden olmuştu. Bu hamlesinden sonra neler yapacağı merakla beklenen Adem Kılıççı’dan, ortalığı sallayacak, adeta bomba etkisi yaratacak bir sosyal medya paylaşımı daha geldi. Adem’in sosyal medyada yaptığı paylaşım adeta soğuk duş etkisi yarattı.

Adem Kılıççı, söz konusu paylaşımında Mevlana’ya ait olduğu iddia edilen “Fazla anlam yüklemeyin dünyaya. Yarısı şükür, yarısı sabır, yarısı teselli, yarısı kahır. Kimseyi bilmeden yargılamayın, herkesin derdi kendine ağır. Anlatmak ve anlaşılmak için de fazla yormayın kendinizi; İnsanların yarısı samimiyetsiz, diğer yarısı ise sağır” sözlerine yer verdi. Şimdi Acun Ilıcalı’nın vereceği tepki merakla bekleniyor.