Survivor 2023 fenomenler kadrosu baş döndürdü yok yok Acun Ilıcalı reytinglere damga vuracak

Ekranların fenomen yarışması Survivor 2023 kadrosu için ilk açıklamalar geldi. Acun Ilıcalı tarafından yayımlanan yeni sezon tanıtımı ile heyecan doruğa çıkarken MasterChef yarışmasının sezon finali yapması ile Survivor yeni sezonu başlayacak.

Survivor 2023 fenomenler kadrosu baş döndürdü yok yok Acun Ilıcalı reytinglere damga vuracak

Yayımlandığı ilk günden bu yana Türkiye'de büyük bir ilgi gören ve reyting rekorları kıran Survivor yarışmasında 2022 senesinde yaşananlar hala magazin gündemini meşgul etmeye devam ederken gözler 2023 yılına çevrilmişti. Acun Ilıcalı'nın bu sene daha fazla ağırlık vermesi beklenen yarışmanın kadrosunda yer alacak isimler de merak konusu olmuştu. 

Bu sene Survivor AllStar 2023 iddiaları da gündemi meşgul ederken fenomenlerin yer alacağı yeni kadro büyük yankı uyandırdı. Survivor 2023 tanıtım videosu geride kalan günlerde yayımlanırken yeni sezonda Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalarda beklentileri arttırmıştı. 

SURVİVOR 2023 YENİ SEZONDA YENİ FORMATI İLE FENOMENLER KADROSU İLE GELİYOR! 

Survivor 2022 yarışması büyük tartışmalara neden olurken yarışmanın şampiyonu kadar elenen isimlerin yaptıkları açıklamalarda uzun süre gündemi meşgul etmişti. Yarışmayı kazanan isim Nisa Bölükbaşı olurken yarışmadan elenen Batuhan'ın annesinin yaptığı "oğlumun hakkı yendi" açıklaması uzun süre gündemi meşgul etmişti. Yapılan bu açıklamanın kamuoyunda büyük yankı uyandırması üzerine Acun Ilıcalı ilk kez oylama sonuçlarını açıklamış ve Nisa'nın Batuhan'ın oy oranının 3 katını aldığını söylemişti. 

Survivor 2023 fenomenler kadrosu baş döndürdü yok yok Acun Ilıcalı reytinglere damga vuracak - Resim : 1

SURVİVOR 2023 FENOMENLER KADROSU BELLİ Mİ, ÜNLÜLER GÖNÜLLÜLER TAKIMLARINDA KİMLER OLACAK?

Acun Ilıcalı gelen eleştiriler sonrasında bu sene format değişikliğine giderken yeni sezon tanıtımında yaptığı açıklamalar ile büyük yankı uyandırdı. Ilıcalı tanıtım videosunda "Survivor 2023'e hazır mısınz? Bu seneki sloganımız şu; 'Survivor akıl oyunları'. Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. 'Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam' demeyin. Belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak. Hemen başvurun ve Survivor 2023'e katılma şansına sahip olun" diyerek yeni sezonda farklı bir formata imza atacaklarının sinyallerini verdi. 

Yeni sezonda yeni takımlarda olacakları iddia edilen isimler arasında Hakan Hatipoğlu, Hikmet Tuğsuz, Semih Öztürk, Damla Can, Steven Salam, Furkan Kızılay ve Merve Aydın yer alırken fenomenler kadrosu için ise Faster Abdü adıyla tanınan YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz, TikTok fenomeni Cellat, TikTok fenomeni Merve Yalçın, Müzisyen Yaren Alaca gibi isimlerde yer aldı.