Şu an piyasada daha uygunu yok! Ziraat Bankası, taşıt kredisi faiz oranlarını yüzde 1,59’a kadar düşürdüğünü duyurdu!

Taşıt kredisi faiz oranlarını yeni yıl öncesinde düşüren Ziraat Bankası, aralık ayı faiz oranlarını açıkladı. Kredi paketinin geri ödeme planlarına da el atan Ziraat Bankası, geri ödemelerdeki avantajlarını artırdı.

Şu an piyasada daha uygunu yok! Ziraat Bankası, taşıt kredisi faiz oranlarını yüzde 1,59’a kadar düşürdüğünü duyurdu!

Son zamanlarda artan otomobil fiyatları, vatandaşların kredisiz bir şekilde araba almasını zor hale getirdi. Bu nedenle her zamankinden daha çok kullanılan taşıt kredilerinde oluşturulan kampanyalar, vatandaşların önceliklerinden biri haline geldi. Bu noktada yeni bir kampanya oluşturmuş olan Ziraat Bankası, yeni yıl öncesinde taşıt kredisi paketlerinde faiz indirimine gitti.

Yeni yılda yüzde 7 oranında zam alması beklenen otomobillere talep, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın yaptığı Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrah düzenlemesinin ardından iyice arttı. Ortalama 50 bin TL’yi bulan fiyat farkları nedeniyle bir an önce otomobil almak isteyen vatandaşlara düşük faizli kredi sağlayacak olan Ziraat Bankası, aralık ayı kredi kampanyasına ilişkin detaylı bir şekilde kamuoyunu bilgilendirdi.

ZİRAAT BANKASI, TAŞIT KREDİSİ KOŞULLARINI AKTARDI

Hem sıfır hem de ikinci el araçlar için kredi kullanımı sağlayan Ziraat Bankası, mevzuat gereğince aracın değerine göre değişmek koşuluyla satın alınacak olan aracın yüzde 70’ine kadar finanse edebileceğini açıkladı. Yine aynı şekilde mevzuat gereğince aracın değerine göre değişmekle birlikte 48 aya kadar vade sağlayacak olan Ziraat Bankası, diğer koşullara ilişkin de bilgi verdi.

İkinci el araçlarda 5 yaş şartını getiren Ziraat Bankası, 5 yaşın üzerindeki araçlar için finanse sağlamayacağını duyurdu. Ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçların da kredisini sağlayan Ziraat Bankası, dileyen banka müşterilerinin bireysel taşıt kredisi ile minibüs, kamyonet, pick-up gibi araçlar da alabileceğini belirtti.

ZİRAAT BANKASI, TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANINI DÜŞÜRDÜ

Şu an piyasada daha uygunu yok! Ziraat Bankası, taşıt kredisi faiz oranlarını yüzde 1,59’a kadar düşürdüğünü duyurdu! - Resim : 1

Taşıt kredisi kullanımlarında kişiye özel geri ödeme planları sağlaması nedeniyle oldukça avantajlı bir hizmet veren Ziraat Bankası, satın alınacak olan aracın rehininin teminat olarak alınacağını bildirdi. Bu nedenle hayat sigortası ve kasko gibi ek giderleri zorunlu tutan Ziraat Bankası, güncel taşıt kredisi faiz oranlarını açıkladı.

Ziraat Bankası, aralık ayı itibariyle yüzde 1,59’dan taşıt kredisi vermeye başladı. Kredi faiz oranının vade ve çekilecek olan tutara göre değişiklik gösterebileceğini hatırlatan Ziraat Bankası, aynı zamanda krediyi çekecek olan kişinin kredi notunun da değişiklik oluşturabileceğini hatırlattı.