Star TV Ömer 22. bölüm fragmanı yayınladı mı? Ömer 2. sezon ne zaman başlıyor?

İlk bölümü ile büyük ses getiren Star TV dizisi Ömer, yeni sezonu ile ne zaman başlayacak konusu merak edildi. Yahudi dizisi Shitsell'in Türkiye uyarlaması olan dizi nefes kesen bir bölümle sezon finali yapmıştı. Seyircinin aklı ise şimdi 2. sezonda. Ömer dizisinin 2. sezon çekimlerinin ağustos ayının son haftası başlaması beklneiyor. Oyuncular 20 Ağustos'tan itibaren sete çıkacağı konuşulanlar arasında. Ömer dizisi 2. sezon 22. bölüm ise eylül ayının ikinci haftasından itibaren yayınlanacak. 

Star TV Ömer 22. bölüm fragmanı yayınladı mı? Ömer 2. sezon ne zaman başlıyor?

Star TV'nin Netflix dizisi olan Shitsell uyarlaması olan dizisi Ömer'in 2. sezonu ne zaman başlayacak araştırmaları başladı. Ağustos ayının sonlarına gelirken Ömer dizisinin hayranları 22. bölüm fragmanını merak ediyor. Sezon finalinde Gamze, oğlu ile birlikte eski eşiyle Amerika'ya gitmişti. Peki nefes kesen 2. sezonda Ömer dizisinde neler olacak? Ömer dizisi ekibi ağustos ayının son haftası sete çıkacak. Ömer 22. bölüm ise eylül ayının 2. haftası ekrana gelecek.

Ömer dizisi 2. sezon ne zaman? 22. bölüm fragmanı yayınladı mı?

İmam bir babanın muhafazakar oğlu Ömer üç kardeşin en küçüğüdür. İç dünyası zengin, sakin ve öz konuşan bir karakter olan Ömer, gönlünü kendisinden yaşça büyük, çocuklu 'dul' olarak adlandırılan Gamze'ye kaptırır. Gamze ile Ömer bütün zorluklara karşı karşı durarak aşklarını doyasıya yaşamak isterler. Ömer dizisi bu ikilinin yaşayacakları zorlukları anlatır.

Ömer Dizisi Oyuncuları Kimler?

Selahattin Paşalı (Müezzin Ömer)
Barış Falay (Cami Hocası Reşat, Ömer'in babası)
Gökçe Bahadır (Gamze, Ömer'in Sevgilisi)
Gülçin Kültür, 
Muharrem Türkseven (Sadık)
Zerrin Sümer (Nezahat, Reşat'ın Annesi)
Metehan Parıltı (Tuna, Gamze'nin oğlu)
Gamze Karaduman (Şükran)
Merve Dizdar 
Emre Taşkıran (Hakan)
Onur Bilge
Melike Güner (Çiçek)

Etiketler: ömer, dizi, star tv