Dünya futbolunun kalbi Madrid'den gelen son dakika haberiyle adeta yerinden oynadı. İspanyol devinde seçim rüzgarları sert eserken, mevcut başkan Florentino Perez taraftarın başını döndürecek bir vaatle sahneye çıktı.
Florentino Perez, yeniden başkan seçilmesi durumunda Jose Mourinho'nun Real Madrid'in teknik direktörü olacağını duyurdu.
Real Madrid’i 3 Sezon Çalıştırdı
Jose Mourinho’nun Benfica ile sözleşmesi devam etse de deneyimli çalıştırıcının kontratında yaklaşık 6 milyon avroluk çıkış maddesi bulunduğu belirtiliyor. Mourinho yönetimindeki Benfica, bu sezon ligi 3. sırada tamamlarken UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Real Madrid’e elendi.
Daha önce 2010-2013 yılları arasında Real Madrid’i çalıştıran Mourinho, İspanyol deviyle LaLiga ve Kral Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.
Deneyimli teknik adam, görev yaptığı dönemde 178 maçta 2,3 puan ortalaması yakalamıştı.