46,5249 %0.02
52,9898 %0.18
61,4599 %0.23
İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Medya Haber SPOR İngiltere Gana Duvarına Çarptı: Gana Karşısında Gol Sesi Çıkmadı

İngiltere Gana Duvarına Çarptı: Gana Karşısında Gol Sesi Çıkmadı

Dünya Kupası L Grubu’nda gecenin dev randevusunda İngiltere ile Gana yenişemedi; futbolseverlerin gol beklediği 90 dakikada tabela değişmedi ve iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

2026 FIFA Dünya Kupası L Grubu ikinci maçında, grubun favorisi olarak gösterilen İngiltere, Afrika’nın fizik gücü yüksek, inatçı ekibi Gana karşısında aradığı boşlukları bir türlü bulamadı. İngiliz taraftarların tribünleri doldurup galibiyet şarkıları söylediği gecede, Gana savunması adeta etten bir duvar ördü. 

İki Takım Sahadan Golsüz Ayrıldı

İngiltere ile Gana, 2026 FIFA Dünya Kupası L Grubu ikinci maçında, ABD'nin Boston Stadyumu'nda karşılaştı. İki takım sahadan golsüz ayrıldı.

İlk maçında Hırvatistan'ı 4-2 yenen İngiltere ile Panama'yı 1-0 mağlup eden Gana, gruptaki ikinci karşılaşmalarında 0-0 berabere kaldı.

Bu sonucun ardından İngiltere ve Gana puanlarını 4'e yükseltti. L Grubu son maçlarında, İngiltere Panama ile Gana ise Hırvatistan ile karşılaşacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *