Spor yorumcusu Sinan Engin Galatasaray'ın maçına tepki gösterdi.. Galatasaray üzerinden TFF'ye yüklendi..

Spor yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig’de oynadığı maçların arasındaki sürenin çok kısa olduğunu belirterek, Türkiye Futbol Federasyonu’nu (TFF) eleştirdi.

Spor yorumcusu Sinan Engin Galatasaray'ın maçına tepki gösterdi.. Galatasaray üzerinden TFF'ye yüklendi..

Beyaz TV’de futbol yorumculuğu yapan Sinan Engin, Galatasaray’ın Çarşamba günü Bayern Münih ile oynadığı maçtan sonra Cumartesi günü Hatayspor ile karşılaşmasını doğru bulmadığını söyledi. Engin, şöyle konuştu:

“Böyle olmaz. Neden Pazar günü oynatmıyorsun, bu kadar sıkıştırmanın bir anlamı var mı? Akşam Fenerbahçe’yi gündüz de Galatasaray’ı oynat. Milli ara olsa da bunun ayarlanması gerekiyor.”

Sinan Engin: “Beşiktaş’ta da bunları yaşadık”

Sinan Engin, geçmişte Beşiktaş’ta görev yaptığı dönemde de benzer sorunlarla karşılaştığını ifade ederek, Galatasaraylı yöneticilerin sezon öncesinde bu konuları TFF ile görüşmesi gerektiğini vurguladı. Engin, şunları söyledi:

Spor yorumcusu Sinan Engin Galatasaray'ın maçına tepki gösterdi.. Galatasaray üzerinden TFF'ye yüklendi.. - Resim : 1

“Beşiktaş’ta görev aldığım zaman biz de bunları yaşadık. Ama Galatasaraylı yöneticilerin sezon öncesinden bu hususları TFF yetkilileriyle konuşması lazımdı. Kulüpler Birliği’nden de onay çıkar, gerekenler yapılırdı.”

Sinan Engin: “Galatasaray’ın maç programı çok yoğun”

Sinan Engin, Galatasaray’ın önümüzdeki haftalarda hem Şampiyonlar Ligi hem de Süper Lig’de zorlu maçlar oynayacağını hatırlatarak, takımın bu yoğunluğa nasıl dayanacağını merak ettiğini dile getirdi. Engin, şöyle devam etti:

“Galatasaray, Çarşamba günü Manchester United ile oynayacak. Sonra Pendikspor ile kupa maçı var. Ardından Adana Demirspor ile lig maçı var. Sonra Kopenhag ile Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkma mücadelesi verecek. Bu maç programı çok yoğun. Galatasaray bunu nasıl kaldıracak, göreceğiz.”

Etiketler: sinan engin