Söylemezsem Olmaz programının sunucuları tartışmaya başladı, Seren Serengil hastaneye kaldırıldı! Bircan Bali, şok üstüne şok geçirdi!

Beyaz TV ekranlarından yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucuları arasında çıkan tartışma Seren Serengil’i hastanelik yaptı. Seren Serengil’in sağlık durumuna ilişkin ilk açıklama az önce geldi.

Söylemezsem Olmaz programının sunucuları tartışmaya başladı, Seren Serengil hastaneye kaldırıldı! Bircan Bali, şok üstüne şok geçirdi!

Beyaz TV ekranları aracılığıyla bir süredir seyirci karşısına çıkan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programı, kuşkusuz magazin takipçilerinin hafızasına ortaya attığı bomba haberler ve iddialar ile kazındı. Uzunca süre Hadise ile Reza Zarrab arasında bir ilişki olduğunu iddia eden Söylemezsem Olmaz isimli magazin programı sunucuları Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil bugün güne tartışmalı başladı.

Ortaya attıkları iddialar ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden olan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programı sunucuları Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil arasındaki tartışma bugün canlı yayında gerçekleşti. Tartışma sonrası hastaneye kaldırılan Seren Serengil’in sağlık durumu merak edilirken; ünlü ismin sağlık durumuna ilişkin ilk açıklama az önce programın yapımcısından geldi.

SEREN SERENGİL’İN DÖNÜŞÜ TARTIŞMA YARATTI

Söylemezsem Olmaz programının sunucuları tartışmaya başladı, Seren Serengil hastaneye kaldırıldı! Bircan Bali, şok üstüne şok geçirdi! - Resim : 1

Bir süredir Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) olan Seren Serengil, Söylemezsem Olmaz isimli magazin programındaki koltuğunu boş bırakmıştı. Geçtiğimiz günlerde yurda dönen Seren Serengil, bugünkü Söylemezsem Olmaz programının yayınına katıldı. Canlı yayında program açılışı esnasında “Ben yokken yeterince programda halay çekiyorsunuz” diyerek partnerleri Bircan Bali ve Arto’ya göndermede bulunan Seren Serengil, Bircan Bali’nin çıkışı sonrası hastanelik oldu.

Seren Serengil’in sözleri üzerine arkadaşına çıkışan Bircan Bali, “Sen varken de dert çekiyoruz” diye konuştu. Bunun üzerine sözünün kesilmesine sinir olan Seren Serengil, “Sözümü kesme” deyince Bircan Bali ise; “Efendim? Ben de konuşuyorum şu an. Lütfenli konuşuyorsak iyi olur emir kiplerini bırakalım onlar Amerika'da kaldı” dedi. İkili arasındaki gerginlik hastanede bitti.

SEREN SERENGİL, TARTIŞMA SONRASI HASTANELİK OLDU

Canlı yayına pek yansımasa da yaşanan tartışma Seren Serengil’de tansiyon yükselmesine neden olacak ki, ünlü ismin çenesi yayın esnasında kilitlendi. Bunun üzerine arkadaşlarına durumu bildiren Seren Serengil, apar topar hastaneye kaldırıldı. Seren Serengil’in sağlık durumuna ilişkin ilk açıklama yapımcı aracılığıyla Bircan Bali’den gelirken; ikinci açıklama ise bir süredir aşk yaşadığı Mustafa Tohma Rahman’dan geldi.

Bircan Bali, Seren Serengil’in iyi olduğunu bildirirken; Seren Serengil’in fotoğrafını paylaşan sevgilisi Mustafa Tohma Rahman ise, paylaşımında; “Yüksek tansiyon ve çene kitlenmesi oldu. Müşahede altına alındı, başka hastaneye sevk edildi. Merak etmeyin” ifadelerini kullandı.