Söylemezsem Olmaz ekibi dur durak bilmiyor! Hadise ile Reza Zarrab ile ilgili şoke eden görüntü iddiası!

Uzun süredir Beyaz TV ekranlarında Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında yorumculuk yapan Arto ve Bircan Bali, ünlü şarkıcı Hadise ile ilgili şoke eden bir iddia ortaya attı.

Söylemezsem Olmaz ekibi dur durak bilmiyor! Hadise ile Reza Zarrab ile ilgili şoke eden görüntü iddiası!

Magazin gündeminin nabzını tuttuklarını ileri süren ve tüm ünlü isimler hakkında birçok farklı konuda iddialar ortaya atan Söylemezsem Olmaz ekibi, yine ortalığı karıştıracak söylemler ile büyük bir bombanın fitilini ateşledi. Birçok izleyici tarafından eleştirilmelerine rağmen geniş bir kesim tarafından da takip edilmeye devam edilen magazin programı, dün ortaya attıkları iddialar ile herkesin ağzını açıkta bıraktı.

Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali’nin sunumları ile Beyaz TV kanalında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programı, isminin hakkını vererek herkes hakkında çarpıcı iddialar ortaya atmaya devam ediyor. Yeni iddialarını bir süredir boşanma olayları ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise ile ilgili ortaya atan ekip, magazine damgasını vurdu. Arto ve Bircan Bali’nin söyledikleri, resmen olay oldu.

40 MİLYON TL’YE ABD’DEN EV ALDI!

Söylemezsem Olmaz ekibi dur durak bilmiyor! Hadise ile Reza Zarrab ile ilgili şoke eden görüntü iddiası! - Resim : 1

5,5 ay önce ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturan ve Çırağan Sarayı’nda kameralardan uzakta gerçekleşen düğün törenine ilişkin fotoğrafları yayınlaması beklenirken 4,5 ay sonra boşanma iddiaları ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, yine magazin gündeminde yer aldı. Sanat hayatının kısıtlandığı gerekçesi ile mahkemeye başvuran ve eylül ayında 4,5 aylık eşi Mehmet Dinçerler’den tek celsede boşanan Hadise’nin, 40 milyon TL karşılığında ABD’den ev satın aldığı ileri sürüldü. Ünlü şarkıcıdan bu iddiaya ilişkin henüz bir yanıt gelmezken Arto ve Bircan Bali Hadise’nin evi niçin satın aldığına ilişkin çarpıcı söylemlerde bulundu.

“EL ELE GÖRÜNTÜLERİ VAR!”

Bir dönem O Ses Türkiye isimli yarışma programının jüri üyeliğini beraber üstlenen Hadise ve Ebru Gündeş’in, Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab yüzünden aralarının açıldığı ve Hadise’nin Zarrab ile ilişki yaşadığı ileri sürülmüştü. İddiaların gölgesinde Mehmet Dinçerler ile evlenen ve boşandıktan sonra tekrar Zarrab ile anılmaya başlanan Hadise ile ilgili çarpıcı bir iddia daha ortaya atıldı.

Söylemezsem Olmaz programının yorumcuları Arto ve Bircan Bali, ABD’de yaşayan Zarrab ile Hadise’nin bir araya geldiklerini, hatta el ele çekilmiş fotoğraflarının olduklarını ileri sürdü.