Songül Karlı yaşıtlarına kraliçe kim gösterdi! Seda Sayan Esra Erol bile sönük kaldı olaysın

Sunduğu televizyon programlarıyla bir döneme damgasını vuran isimler arasında yer alan Songül Karlı, şimdilerde konser sahnelerinde sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Ünlü isim, geçtiğimiz günlerde sevilen şarkıları seslendirirken tercih ettiği sahne kıyafetiyle de olay yarattı. Karlı, derin göğüs dekolteli dapdar elbisesiyle adeta sınırları zorladı. İşte, Songül Karlı’nın konserinde giydiği nefes kesen kıyafetine dair merak edilen tüm detaylar.

Songül Karlı yaşıtlarına kraliçe kim gösterdi! Seda Sayan Esra Erol bile sönük kaldı olaysın

Seslendirdiği şarkıların yanı sıra kusursuz fiziği ve göz alıcı cazibesiyle herkesi şaşkına çevirmeyi başaran Songül Karlı, şimdilerde farklı konularla magazin gündemini karıştırmaya devam ediyor. Her adımı olay olan ünlü isim, konserinde tercih ettiği sahne kıyafetiyle herkesin ağzını yarım metre açık bıraktı.

Geçtiğimiz yıllarda sunuculuğunu yaptığı evlilik programıyla milyonların gönlünde taht kuran Songül Karlı, şimdilerde sahnelerin tozunu yutarak sevilen şarkıları seslendirmeye devam ediyor. Bir süredir ekranlardan uzak kalmayı seçen ünlü isim, sosyal medyada paylaştığı konser pozlarıyla adeta olay yaratıyor. İşte, Songül Karlı tarafından paylaşılan akıllara zarar görüntülerin merak edilen tüm detayları.

Songül Karlı derin göğüs dekolteli elbisesiyle yürekli hoplattı!

Televizyon projeleri için kendisine gelen teklifleri reddettiği bilinen ve şimdilerde konser vererek sevenleriyle hasret gideren Songül Karlı, son giydiği sahne kıyafetiyle adeta olay yarattı. Sevenlerinin karşısında derin göğüs dekolteli dar bir beyaz elbiseyle çıkmayı tercih eden ünlü isim, adeta arzı endam etti.

Davul eşliğinde dar elbisesiyle şarkılarını söylediği görülen Songül Karlı, kusursuz fiziği ve göz alıcı güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sahne görüntülerini sosyal medya hesabı üzerinden de paylaşan ünlü isim, kısa sürede binlerce beğeni alırken övgü dolu yorumlara boğuldu. Şimdilerde milyonlarca Songül Karlı hayranı, ünlü ismin takipçilerine nasıl bir cevap vereceğini merak etmeye başladı.

Songül Karlı yaşıtlarına kraliçe kim gösterdi! Seda Sayan Esra Erol bile sönük kaldı olaysın - Resim : 1

Sosyal medya Songül Karlı’nın konser görüntüleriyle adeta sallandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medya platformlarında da sıkı bir hayran kitlesine sahip olduğu bilinen Songül Karlı, şimdilerde konserde verdiği göz alıcı pozlarla herkesi şaşırtmayı başardı. Tüm kullanıcılar, ‘’Hiç yaşlanmıyor bu kadın!’’, ‘’Yıllara meydan okuyor!’’ ve ‘’Bu ne özellik böyle!’’ yorumlarında bulundular. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Songül Karlı tarafından paylaşılacak yeni gönderileri dört gözle beklemeye başladı.

 

Songül Karlı yaşıtlarına kraliçe kim gösterdi! Seda Sayan Esra Erol bile sönük kaldı olaysın - Resim : 2

Etiketler: songül karlı