Son konseri ile olay yaratan Ajda Pekkan'a nazar değdi evinde kaza geçiren süper star acilen ameliyata girdi

Son kanserinde sahnedeki dans şovu ile olay yaratan ve sosyal medyanın diline düşen Ajda Pekkan bu sabah evinde talihsiz bir kaza geçirdi. Ünlü yıldızın kalça kemiğinde kırık olduğu ve apar topar ameliyata alındığı duyuruldu.

Son konseri ile olay yaratan Ajda Pekkan'a nazar değdi evinde kaza geçiren süper star acilen ameliyata girdi

Türk pop müziğinin süper starı Ajda Pekkan son olarak konserinde yaptığı sahne şovu ile gündemi sallamış, sosyal medyada günlerce gündemde kalmayı başarmıştı. Sosyal medya fenomeni Tansu Dayan süper starın dans şovunu taklit ettiği video ile büyük beğeni toplarken Ajda Pekkan yaşananlara tepki göstererek "bir daha dans etmeyeceğim" açıklamasında bulunmuştu. 

Son dönemin en çok konuşulan ünlüleri arasında yer alan ve ilerleyen yaşına rağmen kusursuz fiziği ile yıllara meydan okuyan Ajda Pekkan'dan korkutan haber geldi. Pop star evinde talihsiz bir kaza geçirdi. Pop starın evinde düştüğü ve kalça kemiğinde kırık olduğu haberi geldi. 

AJDA PEKKAN'DAN KORKUTAN HABER GELDİ! 

Konserinde yaptığı sahne şovu ile adından söz ettiren Ajda Pekkan "Artık dans etmeyeceğim. Bana ‘uzaylı gibi dansı var, ne biçim dans ediyor’ diyorlar. Vallahi gönlümü kırdılar" diyerek bir daha konserlerinde dans etmeyeceğini söylemişti. Bu sabah ise ünlü ismin apar topar hastaneye kaldırılması büyük korku ve endişe yaşanmasına neden olmuştu. 

Son konseri ile olay yaratan Ajda Pekkan'a nazar değdi evinde kaza geçiren süper star acilen ameliyata girdi - Resim : 1

Konu hakkında açıklama ise Ajda Pekkan'ın menajeri Oğuz Arınmış tarafından yapıldı. Arınmış yaptığı paylaşımda süper starın evinde geçirdiği kaza sonucunda düştüğünü ve kalça kemiğinden çatlak oluştuğunu, bu nedenle ameliyata girdiğini duyurarak rahatsızlığı nedeniyle Kasım ayı konserlerinin iptal edildiğini duyurdu. Böylelikle Ajda Pekkan'ın Kasım ayı konser programı belirlenecek yeni bir tarihe kadar iptal edilmiş oldu. Kasım ayında ünlü ismin pek çok sahne programına çıkması bekleniyordu.