SON DAKİKA! Ortaöğretim KPSS soru kitapçığı ve cevap anahtarı açıklandı!

Milyonlarca adayın hayalleri için bugün katılım sağladığı KPSS ortaöğretim soru kitapçığı ve cevap anahtarı açıklandı.

SON DAKİKA! Ortaöğretim KPSS soru kitapçığı ve cevap anahtarı açıklandı!

Milyonlarca adayın hayalleri için bugün katılım sağladığı KPSS ortaöğretim soru kitapçığı ve cevap anahtarı açıklandı. Milyonlarca aday sınav çıkışında aklında kalan soruların yanıtlarımı aratmaya devam ederken soru kitapçığı ve cevap anahtarı açıklandı. 

ÖSYM tarafından yapılan son dakika paylaşımı ile birlikte milyonlarca adayın KPSS ortaöğretim soru kitapçığı ve cavp anaharı açıklandı. Adaylar sorularını ve yanıtlarını oldukça merak etmeye devam ederken açıklanan 2022 KPSS ortaöğretim soru kitapçığı ve cevap anahtarı aratılmaya devam ediyor.

2022 KPSS ORTAÖĞRETİM SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim sınavı temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlanırken sınava katılım sağlayan adaylar soru kitapçığı ve cevap anahtarını oldukça merak etmeye başladı. 

SON DAKİKA! Ortaöğretim KPSS soru kitapçığı ve cevap anahtarı açıklandı! - Resim : 1

KPSS tarafından yapılan duyuruda "06 Kasım 2022 tarihinde uygulanan KPSS Ortaöğretim Sınavına ait (2022-KPSS Ortaöğretim) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarı’nın %10’u aşağıdaki bağlantıda erişime açılmıştır.'' denildi. 

2022 KPSS ortaöğretim sınavı soru kitapçığı ve cevap anahtarının açıklanmasını ÖSYM

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 06 Kasım 2022 tarihinde saat 13.20'den itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ulaşabilecektir. Temel Soru Kitapçığı görüntüleme süreci, 16 Kasım 2022 tarihinde 23.59’da sonlanacaktır.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI" şeklinde duyurdu. 

2022 KPSS ortaöğretim soru kitapçığı ve cevap anahtarına ÖSYM internet sitesi üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Etiketler: kpss