Son dakika: İstanbul'da yaşanan kaza trafiği alt üst etti!

İstanbul'dan gelen son dakika haberine göre İstanbul Sancaktepe'de zincirleme trafik kazası yaşandı. Yaşanan bu zincirleme kaza sonucunda trafik alt üst oldu. Yaklaşık 10 km'ye kadar uzun bir araç kuyruğu oluştu. Peki kaza sonucunda yaralı veya ölü var mı? İşte tüm detaylar haberimizin devamında..

Son dakika: İstanbul'da yaşanan kaza trafiği alt üst etti!

Son dakika: İstanbul'da yaşanan kaza trafiği alt üst etti! İstanbul'dan gelen son dakika haberine göre İstanbul Sancaktepe'de zincirleme trafik kazası yaşandı. Yaşanan bu zincirleme kaza sonucunda trafik alt üst oldu. Yaklaşık 10 km'ye kadar uzun bir araç kuyruğu oluştu. Peki kaza sonucunda yaralı veya ölü var mı? İşte tüm detaylar haberimizin devamında..

İstanbul Sancaktepe'de yaşanan trafik kazasında bir tır zincirleme kazaya sebebiyet verdi. Kaza sonrasında bir kişi yaralandığı haberi alındı. Bu kaza sebebiyle Anadolu Otoyolu Kocaeli yönü Sancaktepe mevkiinde yaklaşık 10 km bir araç kuyruğu trafiği alt üst etti. Yaşanan kaza sonrasında çok sayıda itfaiye ve ambulans kaza yerine gönderildi.

10 KM'YE YAKIN ARAÇ KUYRUĞU TRAFİĞİ ALT ÜST ETTİ

Kaza yerinde kuyruk oluşturan araçların cep telefonları ile çekmiş oldukları görüntüler paylaşıldı. Yaklaşık 10 km'ye kadar oluşan araç kuyruğunun bir an önce düzeltilme çalışmaları devam ediyor. İşte o görüntüler..

Son dakika: İstanbul'da yaşanan kaza trafiği alt üst etti! - Resim : 1

Son dakika: İstanbul'da yaşanan kaza trafiği alt üst etti! - Resim : 2

Son dakika haberlerinden anında haberdar olmak için Medya Haber sitemizi takipte kalın..

Etiketler: kaza