Son Dakika: İbrahim Tatlıses'in aracı tır ile çarpışarak şarampole yuvarlandı! Tatlıses'in yardımına ilk koşan oğlu Ahmet Tatlı oldu!

Milyonların sevgilisi İmparator lakaplı ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’ten kötü haber geldi. Bodrum Yalıkavak’ta seyir halinde olan aracına tır çarpması sonucunda şarampole yuvarlanan Tatlıses’in aracı, büyük endişe yarattı. İşte İbrahim Tatlıses’in geçirdiği korkunç kazaya ilişkin ayrıntılar…

Son Dakika: İbrahim Tatlıses'in aracı tır ile çarpışarak şarampole yuvarlandı! Tatlıses'in yardımına ilk koşan oğlu Ahmet Tatlı oldu!

Türkiye’nin önemli seslerinden olan İbrahim Tatlıses, bir son dakika haberi ile gündeme geldi. Tatlıses’in Bodrum’da bir trafik kazası geçirdiği öğrenildi.

ARACI ŞARAMPOLE YUVARLANDI!

Öğle saatlerinde aktarılan bilgilere göre İbrahim Tatlıses’in küçük kızı ve şoförü ile birlikte büyük bir kaza geçirdiği öğrenildi. Bodrum Yalıkavak güzergahında bir tır ile çarpışan aracın şarampole yuvarlandığı ve Tatlıses’in araçta sıkıştığı açıklandı.

YARDIMINA OĞLU YETİŞTİ!

Bodrum Yalıkavak güzergahında korkunç bir trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses, sevenlerinin yüreklerini ağızlarına getirdi. Hem yakın dostlarını hem de hayranlarını üzen bu durum basında büyük yankı uyandırırken aracın içine sıkışan İbrahim Tatlıses’in durumu merak edildi.

Alınan bilgilere göre ekiplerin anında olay yerine geldikleri ve şarampole yuvarlanan araca müdahale ettikleri öğrenildi. Kaza anında araca sıkışan İbrahim Tatlıses’in yardımına ilk koşan isimlerden birinin ise bir süredir kavgalı olduğu oğlu Ahmet Tatlı olduğu açıklandı. İbrahim Tatlıses ekiplerin çalışmaları sonrasında araçtan çıkarıldı ve tedavi altına alınmak üzere hastaneye kaldırıldı.

KORKUNÇ İDDİA!

Son Dakika: İbrahim Tatlıses'in aracı tır ile çarpışarak şarampole yuvarlandı! Tatlıses'in yardımına ilk koşan oğlu Ahmet Tatlı oldu! - Resim : 1

Öğle saatlerinde Bodrum Yalıkavak güzergahında tır ile çarpışan aracının şarampole yuvarlanması sonucunda araca sıkışan ve herkesin yüreğini ağzına getiren İbrahim Tatlıses, kurtarma çalışmaları sonrasında apar topar hastaneye kaldırıldı. İbrahim Tatlıses’in geçirmiş olduğu kazanın ardından ise korkunç bir iddia ortaya atıldı.

Henüz saatler önce gerçekleşmiş olan trafik kazası ile ilgili senaryolar üretilmeye başlandı. Bölgede çalışmalarını sürdüren ekiplerden gerekli açıklamaların yapılmasını bekleyen Tatlıses’in hayranları, ortaya atılan iddia karşısında şaşkınlık geçirdi.

Sosyal medyanın gündemine oturan iddiaya göre tır şoförünün aracın içerisinde İbrahim Tatlıses’in olduğunu bildiği ve bu yüzden de tırın direksiyonunu bilerek Tatlıses’in aracının üzerine doğru kırdığı öne sürüldü. İddianın gerçeği yansıtıp yansıtmadığı ise merak konusu oldu.

Etiketler: ibrahim tatlıses, kaza