Son dakika! Hatay depreminde hayatını kaybedenlerin sayısı kaç? Depremde kaç kişi öldü

Hatay'da dün akşam saatlerinde meydana gelen depremin ardından yıkılan binaların olup olmadığı ve can kaybı merak edildi.

Son dakika! Hatay depreminde hayatını kaybedenlerin sayısı kaç? Depremde kaç kişi öldü

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem çevre 10 ilde büyük bir yıkıma neden olurken depremin üzerinden geçen 16 günün sonunda geçtiğimiz akşam büyük bir depremle daha Hatay ve çevre iller aynı korkuyu yaşadı. Bu defa merkezi Hatay olan depremde vatandaşlar üçüncü kez deprem korkusu ile baş başa kaldı. 

HATAY CAN KAYBI

20 Şubat tarihinde akşam saatlerinde 6.4 şiddetindeki depremle sarsılan Hatay çevre illerde de sarsıntıya neden oldu. Kayseri, Osmaniye ve Adana'dan hissedilen depremin etkileri merak edilirken uzman isimler konuyla ilgili açıklamalarını geçtiğimiz akşam yaptı. Hatay geçtiğimiz akşam 6.4 şiddetindeki depremle sarsılırken ardından 5.4’ün ardından 5.8 ve 5.2’lik depremler ilk depremde hasar gören binaların yıkılmasına neden oldu.

Hatay'da dün akşam saatlerinde meydana gelen depremin ardından yıkılan binaların olup olmadığı ve can kaybı merak edildi. Korku dolu anlar kameralara yansırken illerin çoğunda vatandaşlar geceyi yeniden dışarıda geçirmek zorunda kaldı. 

DEPREM SON GELİŞMELER

Hatay Defne ve Samandağ merkezli yaşanan 6.4 ve 5.8 şiddetindeki depremin ardından yine can kaybı ortaya çıktı. Hatay'da meydana gelen deprem çevre illerden de oldukça hissedilirken deprem bölgesinde vatandaşlar 16 günün ardından yeniden aynı paniği yaşamak durumunda kaldı. Hatay'da yeniden pek çok çadır kurulumu istenirken vatandaşlar o anlarda sokağa döküldü. Hatay merkezli depremde 6 kişinin hayatını kaybettiğini ve 18'i ağır 294 kişinin yaralandığı öğrenildi. 

Etiketler: deprem