Son Dakika: Galatasaray, Bayern Münih'in genç yıldızını transfer etti! İşte genç yıldızın özellikleri ve sözleşme detayları!

Galatasaray, Süper Lig’in 5. haftasında Samsunspor ile oynayacağı maçın arifesinde transferde bombayı patlattı. Sarı-kırmızılılar, Almanya’nın dev kulübü Bayern Münih’in ikinci takımında forma giyen 19 yaşındaki Eyüp Aydın’ı renklerine bağladı.

Son Dakika: Galatasaray, Bayern Münih'in genç yıldızını transfer etti! İşte genç yıldızın özellikleri ve sözleşme detayları!

KAP’a bildirildi


Galatasaray Kulübü, Eyüp Aydın’ın transferi için Bayern Münih ile resmi görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Genç oyuncunun sözleşme detayları ve bonservis bedeli henüz açıklanmadı.

Son Dakika: Galatasaray, Bayern Münih'in genç yıldızını transfer etti! İşte genç yıldızın özellikleri ve sözleşme detayları! - Resim : 1

Orta sahanın her yerinde oynayabiliyor


Eyüp Aydın, orta sahanın merkezinde ve kanatlarda görev yapabilen bir futbolcu. Futbola Heidenheim altyapısında başlayan Eyüp, 2019 yılında Bayern Münih’e transfer oldu. Geçen sezon Bayern Münih II’de 24 maçta 3 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.

Son Dakika: Galatasaray, Bayern Münih'in genç yıldızını transfer etti! İşte genç yıldızın özellikleri ve sözleşme detayları! - Resim : 2

Milli takım seçimi yapacak


Galatasaray, Eyüp Aydın’ı kadrosuna katarak geleceğe yatırım yaptı. Almanya U19 Milli Takımı’nda da forma giyen Eyüp, Türkiye A Milli Takımı’na da davet edilebilir