Son dakika: Barış Murat Yağcı, uğruna ülke değiştirmeyi düşündüğü model sevgilisini takipten çıkardı! Barış Murat Yağcı ile Laura Celine ayrıldı!

Son dönemlerin en sevilen isimlerinden birisi olarak gündemde kalan Barış Murat Yağcı, oyunculuk kariyeri ile değil özel hayatı ile anılmaya devam ediyor. Bir süredir aşk yaşadığı model Laura Celine ile evlenecekleri konuşulan Barış Murat Yağcı, herkesi şaşırtan bir adım attı. İşte Barış Murat Yağcı- Laura Celine ilişkisine ilişkin ayrıntılar…

Son dakika: Barış Murat Yağcı, uğruna ülke değiştirmeyi düşündüğü model sevgilisini takipten çıkardı! Barış Murat Yağcı ile Laura Celine ayrıldı!

Bir modellik yarışmasında derece elde eden ve bu şekilde sanat camiasına adımını atan Barış Murat Yağcı, dergi çekimleri ve podyumlardan sonra kariyer rotasını oyunculuk sektörüne doğru çevirdi. Arka Sokaklar isimli dizide canlandırdığı karakter ile hafızalara kazınan Barış Murat Yağcı, esas tanınırlığa 2020 yılında katıldığı Survivor yarışması ile ulaştı.

2020 yılında düzenlenen Survivor Ünlüler- Gönüllüler yarışmasında ünlüler takımının kadrosunda yer alan ve diğer yarışmacılara göre daha sessiz bir karaktere sahip olduğu gözlenen Barış Murat Yağcı, bir süre sonra takım arkadaşları ile büyük problemler yaşamaya başladı ve Acun Medya’nın da onayı ile mavi takıma geçti.

Mavi takıma geçtikten sonra daha mutlu günler geçiren ve özellikle Cemal Can Canseven ve Nisa Bölükbaşı ile yakın arkadaşlık ilişkisi içerisinde bulunan Barış Murat Yağcı, sezonu ikinci olarak tamamladı. Yarışmanın hemen ardından Nisa Bölükbaşı ile aşk yaşamaya başlayan Yağcı, milyonlarca kişi tarafından yakın takibe alındı.

Bir yıl kadar Nisa Bölükbaşı ile aşk yaşayan Barış Murat Yağcı, bu yıl düzenlenen All Star yarışmasında eski aşkı ile karşı karşıya geldi. Yarışmada kaldığı süre boyunca Nisa’dan ötürü yarışmaya odaklanmak konusunda güçlük çektiğini belirten Yağcı, yarışmaya erken veda etti.

Yarışmadan hemen sonra soluğu Almanya’da alan ve yeni bir aşka yelken açan Barış Murat Yağcı’nın, uğruna ülke değiştireceğinin söylendiği sevgilisi ile yollarını ayırdığı iddia edildi.

EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORDU!

Son dakika: Barış Murat Yağcı, uğruna ülke değiştirmeyi düşündüğü model sevgilisini takipten çıkardı! Barış Murat Yağcı ile Laura Celine ayrıldı! - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda evliliğe sıcak baktığını söyleyen Barış Murat Yağcı’nın, Laura Celine ile nikah masasına oturacağı tahmin ediliyordu.

ÜLKE DEĞİŞTİRECEKTİ!

Geçtiğimiz haftalarda gündeme gelen bir habere göre Barış Murat Yağcı’nın Almanya’ya, sevgilisi Celine’in yanına taşınacağı iddia edilmişti.

TAKİPTEN ÇIKTILAR!

Barış Murat Yağcı ile Laura Celine, Instagram’da birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Bu durumum ikilinin ayrıldıkları şeklinde yorumlandı.