Son bölümün etkisi geçmeden yeni fragman yayınlandı! Camdaki Kız dizisinde Nalan- Hayri ilişkisi açığa mı çıkacak?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile yine reyting rekorlarını alt üst etti. Son bölümün heyecanı henüz geçmeden gelecek bölüm fragmanı yayınlandı.

Son bölümün etkisi geçmeden yeni fragman yayınlandı! Camdaki Kız dizisinde Nalan- Hayri ilişkisi açığa mı çıkacak?

Sıradanlaşmış hikayelerden sıkılan Türk izleyicisi son dönemlerde sıklık ile dijital platform dizilerine ve diğer dijital içeriklere doğru yönelirken ana akım medyada yayınlanan bazı diziler halen reyting rekorlarını alt üst etmeye devam ediyorlar. İlgili dizi grubunun başında gelen yapımlardan birisi olan Camdaki Kız dizisi, dün akşam popülerliğini bir kez daha kanıtlamayı başardı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından ekranlara uyarlanan ve gerçek bir hikayeden esinlenilmiş olan Camdaki Kız dizisi, dün akşam yayınlanan bölümünde yaşananlar ile izleyicisinin ağzını bir karış açıkta bırakmayı başardı.

Dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan Camdaki Kız dizisi, özellikle final sahnesi ile herkesin aklını başından aldı. İlk sezonunda durağan ilerleyişi ile bir dönem reyting kaybı yaşayan dizi, eylül ayında başlamış olan yeni sezonu ile izleyiciye istediğini vermeye başladı. Yasak aşkın işlendiği dizide dün akşam yaşanan gelişmeler izleyicileri heyecanlandırırken dizinin gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölümüne ilişkin tanıtım videosu da hemen yayınlandı. Yeni tanıtım videosunu gören izleyiciler, “bir hafta nasıl bekleyeceğiz?” ifadelerini kullanarak heyecanlarını dile getirdi.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNDE DÜN AKŞAM NELER OLDU?

Son bölümün etkisi geçmeden yeni fragman yayınlandı! Camdaki Kız dizisinde Nalan- Hayri ilişkisi açığa mı çıkacak? - Resim : 1

Son dönemlerde hasta dosyalarından esinlenerek ekranlara uyarlanmasına izin verdiği romanları ile dikkat çeken Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan sevilen dizi, herkesi heyecanlandıran yeni gelişmeler ile reyting listesine damgasını vurmayı başardı.

Sedat’tan hamile olan Cana, dün akşam Nalan’a her şeyi anlatmak üzere konağın kapısına kadar geldi ancak Sedat tarafından uzaklaştırıldı. “Nalan’dan boşanacağım” diyerek Cana’yı oyalayan Sedat her zaman olduğu gibi umursamaz tavırlarına devam ederken gerçek aşkı Hayri’de bulan Nalan, kendisinden beklenmeyen cesur adımlar attı. Muzaffer’den sonra Selen de Hayri ve Nalan arasında bir şeyler olduğundan şüphelendi ve Hayri’nin evine giden Nalan’ı takip etti. Merak edilen Nalan’ın babası ise Feride’nin öz kardeşi çıktı.

YENİ FRAGMAN YAYINLANDI!

Dün akşam heyecanlı sahneleri ile ekranlara damgasını vuran Camdaki Kız’ın yeni bölüm fragmanı yayılandı. Yeni bölümde Nalan’ın Hayri ile öpüştüğü ve bu esnada arabadan inen birine yakalandığı görüldü. İzleyiciler, yüzü görünmeyen kişinin kim olduğunu şimdiden merak etmeye başladı.