Skandal hareket sonrası Jehezkel, Türkiye'den sınır dışı edildi

Dün akşam Trabzonspor'u evinde ağırlayan Antalyaspor maçtan beraberlikle ayrıldı. Antalyaspor'da beraberlik golünü atan 28 yaşındaki İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel attığı golden sonra kameralara yaptığı İsrail propagandası büyük tepki çekti. Gözaltına alınıp serbest bırakılan futbolcu Sagiv Jehezkel hakkında sınır dışı kararı verildi.

Skandal hareket sonrası Jehezkel, Türkiye'den sınır dışı edildi

Dün akşam evinde Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Antalyaspor'da beraberlik golünü kaleyle buluşturan 28 yaşındaki İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel attığı golden sonra yaptığı hareketle karşılaşmaya damga vurdu. 

Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Trabzonspor ile berabere kalan Sergen Yalçın yönetimindeki Antalyaspor'da beraberlik golü İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel'den geldi. Futbolcu Jehezkel gol sonrası el bileğindeki yazıyı kameralara gösterdi.

Sagiv Jehezkel, bandaja çizdiği İsrail bayrağı ve İsrail'in Gazze'yi işgal etmek için başlattığı operasyonların başladığı gün olan 7 Ekim tarihiyle fotoğraf verdi.

Türkiye kamuoyunda büyük tepki çeken görüntü sonrası hakkında soruşturma başlatılan ve gözaltına alınan İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel bugün adliyeye sevk edildi.

Futbolcu Jehezkel'in tutuksuz yargılanmasına karar verilerek, serbest bırakıldı.

TRT Spor'un aktardığı habere göre ise futbolcu hakkında sınır dışı edilmesi kararı alındı.