İYİ Parti’den dün istifa eden Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, AK Parti’ye katıldı. Gürban’ın rozetini AK Parti’nin 25’inci kuruluş yıl dönümü töreninde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.
Gaziantep siyasetinde uzun süredir konuşulan parti değişikliği gerçekleşti. 13 Ağustos’ta İYİ Parti’den istifa ettiğini açıklayan Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, bir gün sonra AK Parti saflarına katıldı.

Mehmet Mustafa Gürban’ın Rozeti Erdoğan Taktı
Gürban’ın AK Parti’ye katılımı, partinin Ankara’da düzenlenen 25’inci kuruluş yıl dönümü programında resmileşti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gürban’a AK Parti rozetini taktı.
Törende Gürban’ın yanı sıra İYİ Parti’den ayrılan Aydın Milletvekili Ömer Karakaş ile Gelecek Partisi’nden ayrılan İzmir Milletvekili Mustafa Bilici de AK Parti’ye katıldı.

AK Parti Milletvekili Sayısı 280 Oldu
Son olarak 3 milletvekilinin de AK Parti'ye katılmasıyla AK Parti'nin milletvekili sayısı 280'e yükseldi.