Sıradışı Bir Kaya (One Strange Rock) 2.sezon gelecek mi?

26 Mart 2018'de National Geographic'te ilk kez yayınlanan, Darren Aronofsky ile birlikte Nutopia tarafından üretilen bir Amerikan televizyon belgesel dizisi olan One Strange Rock 2.sezon gelip gelmeyeceği merakla araştırılıyor. Peki Sıradışı Bir Kaya (One Strange Rock) 2.sezon gelecek mi?

Sıradışı Bir Kaya (One Strange Rock) 2.sezon gelecek mi?

26 Mart 2018'de National Geographic'te ilk kez yayınlanan, Darren Aronofsky ile birlikte Nutopia tarafından üretilen bir Amerikan televizyon belgesel dizisi olan One Strange Rock 2.sezon gelip gelmeyeceği merakla araştırılıyor. National Geographic, diziyi ikinci sezon için yenilediği ortaya çıkarken kısa bir süre içerisinde gelişmelerin paylaşılması bekleniyor.

Will Smith'in başrolünde oynadığı Sıradışı Bir Kaya dizisi farklı konusu ile dikkatleri üzerine topladı. Özellikle görselliği ve sürprizlerle dolu bir yapı olan bu dizide her şeyin birbiri ile bağlantılı olması ve Dünya'nın sıra dışı hikayeleri kozmik alanlarda nasıl özel kıldığını ve nasıl yaşam ile dolup taştığını anlatan bir dizi olan Sıradışı Bir Kaya'nın dizi konusu ve yeni sezon gelişmeleri medyahaber.com'da..

SIRADIŞI BİR KAYA DİZİ KONUSU

Çekimleri 100 hafta kadar süren yapım, kameraları şimdiye kadar hiç olmadıkları yerlere yerleştirerek Dünya yüzeyini mikro ve makro ölçekte gözlemlememize olanak sağlıyor. Görselliği ile izleyicilere unutulmaz anlar yaşatan Sıra Dışı Bir Kaya, yaşamın ne kadar kırılgan, bir o kadar da sürprizlerle dolu, ender bir yapı olduğunu gözler önüne seriyor.Ünlü aktör Will Smith’in sunuculuğuyla izleyicileri dünyada ve uzayın derinliklerine bir seyahate çıkaran Sıra Dışı Bir Kaya, ilginç bir şekilde her şeyin birbiriyle bağlantı halinde olduğu Dünya’nın sıra dışı hikayesini, tüm kozmik alanda O’nu neyin özel kıldığını ve nasıl yaşamla dolup taştığını anlatıyor.

SIRADIŞI BİR KAYA 2.SEZON GELECEK Mİ?

Sıradışı Bir Kaya (One Strange Rock) dizisi ile ilgili 2.sezon iddiaları gündemde sıkı bir şekilde yer alsada projenin yeni bir sezonunun olmayacağı bilgisine ulaşıldı. Her geçen gün izleyici kitlesi artan dizi farklılığı ve güzel belgesel yapımı ile herkes tarafından izleniyor. Konusunu okuyan izleyiciler diziye dair ön bilgiye sahip olurken ilk sezondan alınan keyif sonrasında ise 2.sezonun gelip gelmeyeceği araştırılıyor.

Yapım ekibi tarafından gelen bilgilere göre ise Sıradışı Bir Kaya dizisinin yeni sezon gibi bir planları olmadığı söylenildi. Dizi 10 bölümde tamamlanarak anlatmak istediği hikayeyi izleyicilerle buluşturdu.