Sır gibi saklıyordu, daha fazla içinde tutamadı! Kasaba Doktoru’nun Leyla’sı Hazal Subaşı, dövmesinin sırrını yıllar sonra açıkladı!

Katıldığı bir davette kameralar karşısına geçen Hazal Subaşı, kariyerinden özel yaşamına kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu. Hazal Subaşı aynı zamanda dövmesinin anlamını da ilk kez açıkladı.

Sır gibi saklıyordu, daha fazla içinde tutamadı! Kasaba Doktoru’nun Leyla’sı Hazal Subaşı, dövmesinin sırrını yıllar sonra açıkladı!

Şimdilerde Kasaba Doktoru isimli bir dizi ile seyirci karşısına çıkan ve TRT 1 ekranlarından yayınlanan dizide Doktor Leyla karakterine hayat veren Hazal Subaşı, aynı zamanda bir internet dizisi projesiyle de seyirci karşısına çıkmak için geri sayıma başladı. Yeni projelerine ilişkin bilgi veren Hazal Subaşı, L’Officiel Türkiye dergisinin 10’uncu yaşını kutladığı bir davette kamera karşısına geçti.

Pek çok ünlü ismin bir araya geldiği davette objektiflere yansıyan isimler; Neslihan Atagül, Kadir Doğulu, Ece Sükan, Alp Navruz, Feyyaz Şerifoğlu, Ekin Mert Daymaz, Özgecan Gürel, Seda Bakan, Derya Uluğ, Gonca Vuslateri, Ege Kökenli, Esra Bilgiç ve Didem Soydan oldu. Hazal Subaşı’nın da davetli olduğu etkinlikte kameralar ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen ünlü oyuncu hayatına dair merak edilenleri cevapladı. Özellikle dövmesinin anlamı ile bir süredir hayranlarını meraklandıran Hazal Subaşı, o anlamı ilk kez açıkladı.

HAZAL SUBAŞI, YENİ PROJESİ İÇİN HEYECANLI

Önümüzdeki günlerde Netflix’ten yayınlanacak olan bir diziye dahil olmuş olan Hazal Subaşı, yeni projesine ilişkin heyecanını; “Rol aldığım yeni diziye bir hafta kaldı, onunla ilgileniyorum. Çok güzel bir proje oldu. Herkes çok sevdi projeyi. 1.5 sene oldu, hepimiz çok heyecanlıyız. Bir roman uyarlaması. Birebir aynı değil ama biz onu biraz daha macera haline yansıttık” diyerek anlattı. Öte yandan Hazal Subaşı, daha önce dile getirdiği karanlık korkusuna ilişkin de konuştu.

Karanlık korkusu olduğunu daha önce itiraf etmiş olan Hazal Subaşı, bu itirafına ilişkin açıklamalar gerçekleştirdi. Hazal Subaşı’nın konuya ilişkin açıklamalarında; “Normal bir karanlık değil tabii ki ama zifiri karanlık ve hiç ışık görmemek bana korku veriyor. Çocukluğumda gördüğüm bir rüyadan dolayı. Şalterler atıyor, ben elektrik gitti sanıyorum. O yaşlarda beni etkileyen bir olaydı, hâlâ da devam ediyor. Panik oluyorum ama yalnız yaşamak beni etkilemiyor” ifadeleri yer aldı.

HAZAL SUBAŞI, DÖVMESİNİN ANLAMINI AÇIKLADI

Sır gibi saklıyordu, daha fazla içinde tutamadı! Kasaba Doktoru’nun Leyla’sı Hazal Subaşı, dövmesinin sırrını yıllar sonra açıkladı! - Resim : 1

Öte yandan Hazal Subaşı’nın boynunun hemen altında bulunan dövme ünlü oyuncunun hayranları tarafından bir hayli beğenilmeye başlandı. Çok genç dövmeyi yaptırdığını belirten Hazal Subaşı, dövmesinin anlamına ilişkin şu sözleri kamuoyu ile paylaştı:

 “Dövmemin anlamı ‘Doğru kararlar mutluluk getirir. Gençken yaptırdım, çok iddialı bir cümle. Çünkü 16 yaşındaydım, hiç yanlış kararlar yapmayayım diye yaptırdım.”