Sihirli Annemin Ceren'i Ameliyat Oldu! Güzel İsim Sağlık Sorunları ile Boğuşuyor!

Bir döneme damga vuran 'Sihirli Annem' adlı dizinin unutulmaz karakterlerinden biri olan 'Ceren' karakterine hayat veren oyuncu Gizem Güven, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Detaylar haberimizin devamında...

Sihirli Annemin Ceren'i Ameliyat Oldu! Güzel İsim Sağlık Sorunları ile Boğuşuyor!

Efsanevi dizisi "Sihirli Annem"de unutulmaz 'Ceren' karakterini canlandıran yetenekli oyuncu Gizem Güven, daha sonra "Selena" adlı dizide Sinem Kobal ile bir araya gelme fırsatı yakaladı. Çocukluk yıllarının yıldızlarından biri olan Gizem Güven, günümüzde ise sosyal medya platformlarında paylaştığı içeriklerle takipçileriyle etkileşimde bulunuyor.

Sihirli Annem ve Selena'dan rol arkadaşlarıyla arasındaki bağı hiç koparmayan oyuncu, diğer yandan özel hayatındaki gelişmeler ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Güven, ameliyat olduğunu ve yaşadığı süreci Instagram hesabından sevenleriyle paylaştı. Başarılı geçen operasyonun ardından şu sözleri not düştü:

 "Ameliyattan çıktım. Gayet güzel geçmiş. Arayan, soran herkese çok teşekkür ederim."

Sihirli Annemin Ceren'i Ameliyat Oldu! Güzel İsim Sağlık Sorunları ile Boğuşuyor! - Resim : 2

Bıçak altına yatan Gizem Güven, "Polip ameliyatıydı bu arada" diyerek hastalığı hakkında da bilgilendirme yapmayı ihmal etmedi.

Sihirli Annemin Ceren'i Ameliyat Oldu! Güzel İsim Sağlık Sorunları ile Boğuşuyor! - Resim : 3

Taburcu olduğu kareyi de paylaşan Güven, "her şey şu anlık yolunda" ifadelerini kullandı.

Etiketler: gizem güven