Sıfır Kilometre Araç Alacak Olanlar Dikkat! Citroen Faizi Yüzde 0'a İndirdi! Son Başvuru 31 Temmuz!

Artan araç fiyatları karşısında müşteri potansiyelini korumak isteyen Fransız Citroen, temmuz ayı kampanyalarını açıkladı. Bazı modelleri için yüzde 0 faiz ile kredi hizmeti sunacağını belirten üretici firma, kampanyalarına ilişkin ayrıntıları paylaştı. İşte sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenleri ilgilendiren haberin devamı…

Sıfır Kilometre Araç Alacak Olanlar Dikkat! Citroen Faizi Yüzde 0'a İndirdi! Son Başvuru 31 Temmuz!

Geçtiğimiz senenin son ayında rekor seviyelere ulaşan döviz kurları be altın fiyatları sebebi ile zamlanan sıfır kilometre ve ikinci el araç fiyatları, araç sahibi olmak isteyen vatandaşları hayal kırıklığına uğratmıştı. Merkez Bankası’nın faiz indirimi müdahaleleri ve geliştirilen yeni ekonomik model ile birlikte kısa süreliğine kontrol altına alınan ekonomi piyasalarının yeni dönemde araç fiyatlarına indirim yapılmasını sağlayacağı konusunda ümitlenen vatandaşlar, ocak ayına girilmesi ile birlikte farklı problemler ile karşı karşıya kaldılar.

Yeni yıla girildiği an itibari ile dalgalı hareketlerine geri dönen döviz kurları ve altın fiyatları, otomobil fiyatlarına indirim yapılması konusunda ümit besleyen vatandaşların bir kez daha hayal kırıklığı yaşamalarına sebep oldu. Öte yandan 2020 yılında Çin’de görülen ve kısa süre içerisinde tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını sonucunda ortaya çıkan çip krizinin de yeni dönemde iyiden iyiye etkilerini arttırması, otomobil fiyatlarına indirim yapılmasına değil, daha fazla zam yapılmasına yol açtı.

Sektörü direkt olarak etkileyen tüm bu gelişmeler sonrasında uygun fiyatlar karşılığında araç sahibi olma planlarını ertelemek durumunda kalan tüketicilere, Fransa’nın otomotiv devi Citroen’den müjdeli haber geldi. Üretici firma, temmuz ayı boyunca geçerliliklerini koruyacak olan güncel kampanyalarını duyurdu.

Citroen’den C3 Kampanyası Temmuz 2022

Citroen, en çok tercih edilen modellerinden olan C3 için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Firmanın resmi kanalları aracılığı ile yapılmış olan duyuruya göre yeni model C3 alımlarında 35 bin TL’ye kadar sıfır faizli kredi hizmeti sunulacağı ve vade sayısının 12 ay olacağı belirtildi. Ayrıca firma, aynı modeli için 55 bin TL’ye kadar 12 ay vade ile yüzde 0,89 faizli kredi kampanyasından da yararlanılabileceğini belirtti.

C3 Aircross ve C4 Modelleri İçin Yeni Kredi Kampanyası!

Sıfır Kilometre Araç Alacak Olanlar Dikkat! Citroen Faizi Yüzde 0'a İndirdi! Son Başvuru 31 Temmuz! - Resim : 1

Citroen, C3 Aircross ve C4 modelleri için de yüzde 0 faizli kredi hizmeti sunacağını açıkladı. Söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 12 ay olarak belirleyen firma, üst limiti 55 bin TL olarak bildirdi. Ayrıca firma aynı modelleri için 12 ay vade ve yüzde 0,89 faiz oranı karşılığında 90 bin TL’ye kadar da kredi hizmeti alınabileceğini belirtti.

Berlingo Kombi Modelinde Faizsiz Kredi Fırsatı!

Citroen, 2022 model Berlingo Kombi modeli için 12 ay vade ve yüzde 0 faiz karşılığında 85 bin TL’ye kadar kredi hizmeti sunacağını bildirdi.