SGK ile yeniden masaya oturmuştu! Akbank, kasım ayı promosyon tutarlarını az önce duyurdu! Artık maaşını taşıyan 7 bin TL alacak…

SGK ile arasındaki protokol anlaşmasını yenileyen Akbank, 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren maaşını taşıyacak olan emekli maaş müşterilerine vereceği promosyon tutarlarını 7 bin TL’ye kadar yükselttiğini duyurdu.

SGK ile yeniden masaya oturmuştu! Akbank, kasım ayı promosyon tutarlarını az önce duyurdu! Artık maaşını taşıyan 7 bin TL alacak…

Bankaların Sosyal Güvenlik Kurumu ya da kısa adıyla SGK çatısı altında yer alan eski adıyla SSK, yeni adıyla 4A; eski adıyla Bağ-Kur, yeni adıyla 4B; eski adıyla Emekli Sandığı, yeni adıyla 4C emeklileri için ödediği promosyon tutarlarında taban ücretler arttı. SGK ile bir kez daha anlaşmaya varan bankalar, taban ödeme tutarlarını 5 bin TL’ye kadar yükseltti. Bu bankalardan biri olan Akbank ise, kasım ayı promosyon kampanyasının startını verdi.

Yüksek promosyon ödemesi gerçekleştiren bankalar arasında yer alan Akbank, emeklilere sağladığı ayrıcalıklı avantajların yanı sıra emeklilerin maaşlarına verdiği promosyon tutarlarında SGK ile gerçekleştirdiği anlaşma kapsamında artışa gitti. 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren geçerli olan promosyon tutarlarını duyuran Akbank, promosyonda çıtayı 7 bin TL’ye koydu.

AKBANK’TAN YENİ PROMOSYON DUYURUSU GELDİ

SGK ile yeniden masaya oturmuştu! Akbank, kasım ayı promosyon tutarlarını az önce duyurdu! Artık maaşını taşıyan 7 bin TL alacak… - Resim : 1

Emekli vatandaşlar ile emekli hak sahipliğinden dolayı dul ve yetim aylığı alan vatandaşların bankasına üç yıl süre boyunca maaşını taşımasına karşılık olarak SGK ile yaptığı anlaşma kapsamında promosyon ödeyeceğini duyuran Akbank, yeni promosyonlara ilişkin yayınladığı duyuru metninde; “SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 01 Kasım – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşınızı Bankamızdan almayı taahhüt ederek 7.000 TL’ye varan promosyon fırsatından yararlanabilirsiniz. Üstelik, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz” ifadelerine yer verdi. Akbank, bu duyurunun ardından güncel promosyon tutarlarını da açıkladı.

AKBANK, MAAŞA GÖRE GÜNCEL PROMOSYON TUTARLARINI AÇIKLADI

SGK ile gerçekleştirdiği protokol anlaşması kapsamında diğer bankalar gibi maaşa göre promosyon ödemesi gerçekleştiren Akbank, 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren, üç yıl boyunca maaşını Akbank’a taşıyacak olan vatandaşlara, emekli aylığı 3 bin 499 TL’ye kadar olması halinde 3 bin TL SGK; bin 200 TL ek promosyon olmak üzere 4 bin 200 TL toplam promosyon ödeyeceğini duyurdu. Emekli maaşı 3 bin 500 TL ile 7 bin 499 TL arasında olanlara 3 bin 500 TL SGK, bin 350 TL ek olmak üzere toplam 4 bin 850 TL promosyon ödeyecek olan Akbank, emekliği aylığı 7 bin 500 TL ile 9 bin 999 TL arasında olanlara toplam 6 bin 250 TL; emekli aylığı 10 bin TL ve üzerinde olanlara ise toplam 7 bin TL promosyon ödemesi gerçekleştireceğini belirtti.

Etiketler: akbank, sgk, emekli promosyon