Şeyma Subaşı Eski Sevgiliye Geri Döndü! Ayrılık Acısına Dayanamadı! İkili Kavuştu!

Magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Şeyma Subaşı eski sevgilisine geri döndü. Geçtiğimiz günlerde ayrılık haberiyle gündeme gelen ikili aşk acısına daha fazla dayanamadı. İşte barışma sonrası ilk görüntüler...

Şeyma Subaşı Eski Sevgiliye Geri Döndü! Ayrılık Acısına Dayanamadı! İkili Kavuştu!

Sosyal medya gündeminin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Şeyma Subaşı geçtiğimiz aylarda ayrılıkla sarsılmıştı. Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile uzun süreli ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalayan Şeyma Subaşı ayrılık acısında daha fazla dayanamadı. İkilinin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Uzun süredir birlikte olan Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ve Şeyma Subaşı evlilik kararı almış ardından ayrılık haberleri yankılanmaya başlamıştı. Sosyal medya hesaplarından ayrılık iddialarını doğrulayan ikilinin ardından farklı isimlerde gündeme gelmişti. 

Şeyma Subaşı Eski Sevgilisiyle Barıştı mı?

Acun Ilıcalı'yla evliliğini sonlandırmasının ardından gönlünü Mısırlı iş adamına kaptıran Şeyma Subaşı evlenme kararı almış ve neşeli anlarını sosyal medyadan sık sık paylaşmıştı. Şeyma Subaşı o paylaşımların ardından sevgilisiyle ayrılık iddialarını doğrulamış ve ikili yollarını ayırmıştı. 

Ayrılık iddialarının doğrulanmasının ardından her iki isim de farklı aşk iddialarıyla gündeme geldi. İlk olarak Mısırlı iş adamının teknede manken Eden Polani ile görüntülenmesi aşk iddialarının ortaya çıkmasına neden olmuş ve hemen sonrasında Şeyma Subaşı Hakan Sabancı ile anılmıştı. O aşk iddialarının ardından ikili birbirlerinin özlemine daha çok dayanamadı. 

 Şeyma Subaşı Eski Sevgilisine Ger Döndü!

İlişkilerine başladıkları günden bu yana ikinci defa ayrılık kararı alan ikili ikinci kere barışma kararı aldı. Ayrılıklarına daha fazla dayanamayan ikiliden Şeyma Subaşı Mısırlı iş adamı Mohammed Alsoloussi ile sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bir kahvaltıda karşısında eski sevgilisinin oturduğu anlaşılan Şeyma Subaşı barışma iddialarını doğrulamış oldu. 

Geçtiğimiz aylarda bir düğüne katılan ve ismi Hakan Sabancı ile anılan Şeyma Subaşı o iddialarla ilgili yanıt vermemişti. Son dönemlerde Türkiye'ye sık sık gelen ve burada hem ailesi hem de ülkesiyle özlem gideren Şeyma Subaşı evlilik yolunda olduğu eski sevgilisiyle barıştı. Çiftin almış oldukları evlilik kararını yakın zamanda gerçekleştirecekleri iddiaları ortaya atıldı.