Sevilen oyuncu Hayal Köseoğlu bikinili paylaşımıyla sosyal medyayı yaktı geçti!

Ekranların en sevilen yapımlarından Mahkum dizisinde Sasha karakterine hayat veren Hayal Köseoğlu, sosyal medya paylaşımlarına ara vermeden devam ediyor. Güzel oyuncu yaz sezonunda bikinili pozu ile dikkatini çeken isimler arasına girdi. Sarı bikinisi ile poz veren Hayal Köseoğlu sosyal medyayı adeta salladı…

Sevilen oyuncu Hayal Köseoğlu bikinili paylaşımıyla sosyal medyayı yaktı geçti!

Türk televizyonlarının son dönemde en sevilen oyuncularından biri olan Hayal Köseoğlu, sosyal medya hesabını da aktif bir şekilde kullanıyor. Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra güzelliğiyle de ilgi gören Hayal Köseoğlu’nun sosyal medya paylaşımları dikkat çekiyor. Instagram hesabında her geçen gün yeni takipçiler kazanan Hayal Köseoğlu, adından söz ettiren paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Hayal Köseoğlu’yu sarı bikinisi içinde görenler bu paylaşıma yorum ve beğeni yapmadan geçemedi.

Hayal Köseoğlu’ndan Yeni Paylaşım

Hayal Köseoğlu, etkileşim rekorları kırdığı sosyal medya paylaşımları ile magazin gündeminden düşmüyor. Son olarak Mahkum isimli dizide Sasha karakterine hayat veren güzel oyuncu yine adından söz ettirmeyi başardı. Son zamanlarda magazin ve sosyal medya gündeminin sık sık bahsettiği Hayal Köseoğlu, Sinem Ünsal hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu. “Her türlü diyet muhabbetini yapabilirim ve kilo vermemde de bilinçaltıma olan etkisinin çok büyük olduğunu düşünüyorum Sinem'in...” ifadelerini kullanan güzel oyuncunun bu açıklaması sosyal medyada büyük ses getirdi.

Hayal Köseoğlu Bikinili Pozuyla Gündemde

Sevilen oyuncu Hayal Köseoğlu bikinili paylaşımıyla sosyal medyayı yaktı geçti! - Resim : 1

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlü isimlerden biri olan Hayal Köseoğlu, yine tüm dikkatleri üzerine çeken paylaşımla gündeme geldi. Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu gibi çok sevilen isimlerin yer aldığı Mahkum adlı dizinin Sasha’sı sosyal medyada ilgi görmeye devam ediyor. Birbirinden iddialı pozları ile son dönemde sosyal medya kullanıcılarının radarına giren Hayal Köseoğlu, yeni paylaşımında sarı bikinisi ile nefesleri kesti.

Kişisel Instagram hesabından yeni paylaşımda bulunan Hayal Köseoğlu, “İyi poz, iyi ışık” notunu düştüğü pozuyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Bikinili pozunu takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncunu düzgün fiziği hayranlarından övgü topladı. Hayal Köseoğlu’nun sosyal medyadaki bikinili pozuna kısa sürede yorum ve beğeni yağdı.