Sevgilisinin kız arkadaşına Çin işkencesi yaptı! Çatalca'da metruk binaya götürüp... Fenomen dedik, işkenceci çıktı

'Stil İkonu' yarışmasıyla tanınan Gizem Karamelek, sevgilisinin görüştüğünden şüphelendiği genç kadını, kardeşi ve arkadaşlarının yardımıyla kaçırdı. Bir villaya kapatarak günlerce işkence ettiği kadını araçla Gürcistan'a kaçırmak üzereyken polis çevirmesine takılan Gizem Karamelek ve ona yardım eden 4 kişi tutuklandı.

Sevgilisinin kız arkadaşına Çin işkencesi yaptı! Çatalca'da metruk binaya götürüp... Fenomen dedik, işkenceci çıktı

Bir dönem Youtube'da yayınlanan 'Stil İkonu' adlı yarışmayla adını duyuran Gizem Karamelek, erkek arkadaşıyla görüştüğünü iddia ettiği Kübra adlı kadını kaçırarak götürdüğü villada günlerce işkence ettiği ileri sürüldü.

Birçok şiddet ve işkenceye maruz kalan Kübra, ülke dışına kaçırılmak istenirken girdikleri polis çevirmesinde yardım çığlığı sayesinde kurtuldu. Gizem Karamelek ise kadının şikayetinin ardından tutuklandı.

GÜNLERCE İŞKENCE YAPTI

Kanal D Ana Haber'de yer alan habere göre, Gizem Karamelek, bir süredir birlikte olduğu sevgilisinin başka bir kadınla yakınlaştığını düşününce kıskançlık krizine girdi. Korkunç bir plan yapan Gizem Karamelek, kardeşi ve arkadaşıyla işbirliği yaparak genç kadını kaçırdı.

Kadını araç içerisinde dakikalarca darbeden Gizem Karamelek, saçını kestiği Zeynep adlı kadını bir villaya kapattı. Kadını, Çatalca'daki bir villaya kapatan fenomenin günlerce işkence yaptığı ileri sürüldü.

Sevgilisinin kız arkadaşına Çin işkencesi yaptı! Çatalca'da metruk binaya götürüp... Fenomen dedik, işkenceci çıktı - Resim : 1
Gizem Karamelek

POLİS ÇEVİRMESİNDE KURTULDU

Günlerce villada tutulan kadın, ellerini bağlı şekilde sahte plakalı bir çakarlı araca bindirilerek Gürcistan'a kaçırılmak istendi. Araç, Çorum'da polis çevirmesine girince Zeynep, bağırarak yardım istedi. Kadının yardım çığlıkları üzerine harekete geçen polis, araç içindekileri gözaltına aldı.

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDILAR

Savcıya yaşadıklarını anlatan genç kadın, Gizem Karamelek ve ona yardım edenlerden şikayetçi oldu. Şikayetin ardından Gizem Karamelek, kardeşi ve 3 arkadaşı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler: işkence, Youtube, Kanal D