Sette tanışıp evlendiler! Sette tanışıp dünyaevine giren ünlüler

Sevdiğimiz dizilerde bazen bazı çiftleri çok yakıştırıp "Keşke gerçekten sevgili olsalar!" deriz. Kimi zaman gerçek olmayan bu istek, kimi zaman şaşırtıcı olmayan bir biçimde gerçek olur. İşte sette tanışıp evlenen çiftler.

Sette tanışıp evlendiler! Sette tanışıp dünyaevine giren ünlüler

Hayatımızın önemli bir bölümünü diziler kaplıyor. Akşam işten ya da okuldan dönüşte çok sevdiğimiz dizilerin yeni bölümünü heyecanla bekleriz. Bazı dizilerdeki bazı çiftler o kadar yakışıyorlar ki, pek çok izleyici gerçekte de sevgili olmalarını bekliyor. Bu çiftlerden bazıları bu istekleri duymuş olmalı ki, şu an evli ve çok mutlular. İşte dizi setinde tanışıp dünyaevine giren ünlülerden bazıları.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit

Sette tanışıp evlendiler! Sette tanışıp dünyaevine giren ünlüler - Resim : 1

Yayınlandığı sırada pek çok izleyicisi bulunan Çalıkuşu isimli uyarlama dizide Feride ve Kamran karakterlerini canlandıran ikiliyi herkes birbirine çok yakıştırıyordu. Öyle ki, o dönem Burak Özçivit'in başka bir ilişkisi vardı ve bu durum uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Çift, Aşk Sana Benzer isimli filmlerinin galasında ilişkilerini dosta düşmana ilan etmişti. 2017 yılında evlenen Fahriye ve Burak Özçivit'in Karan isimli bir çocukları var. 

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç 

Sette tanışıp evlendiler! Sette tanışıp dünyaevine giren ünlüler - Resim : 2

Halit Ergenç ile Bergüzar Korel, Binbir Gece isimli fırtınalar estiren dizide başrolleri paylaştıkları sırada birbirlerine aşık oldular ve kısa süre içerisinde evlendiler. Ali isminde bir oğulları bulunan çift, kısa süre önce bir erkek bir de kız çocuk sahibi oldular. Mutlu bir aileye sahip çift şu an Londra'da yaşıyor. 

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu

Sette tanışıp evlendiler! Sette tanışıp dünyaevine giren ünlüler - Resim : 3

Fatih Harbiye isimli aynı adlı romandan uyarlanan dizide Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül başrolleri paylaştılar. Dizideki uyumlarını gerçek hayata da taşıyan ikili, sevgili oldular ve 2016 senesinde görkemli bir düğün ile evlendiler. Her fırsatta birbirlerine olan aşklarını dile getiren çiftin henüz çocuğu yok. 

Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan 

Sette tanışıp evlendiler! Sette tanışıp dünyaevine giren ünlüler - Resim : 4

İlk Aşkım isimli dizide Yağmur Atacan'ın oynadığı karakterin annesini canlandıran Pınar Altuğ, o dönem oldukça popüler bir isimdi. Dizi çabuk bitse de Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ herkesin şaşkınlıkla karşıladığı bir ilişkiye başladılar. 2008 yılında dünyaevine giren çift, aralarındaki yaş farkından dolayı sık sık gündeme gelse de, uzun yıllardır mutlu bir evlilik sürdürüyorlar. Çiftin Su isminde bir kızları var.