Sergen Yalçın Geri Dönüyor! Futbol Camiasını Sevindiren Haber Geldi! Yeni Rotası Belli Oldu! '

Beşiktaş'ın şampiyonluğunun ardından görevden alınan ve kariyer hayatına ara veren Sergen Yalçın geri dönüyor. Yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Sergen Yalçın Geri Dönüyor! Futbol Camiasını Sevindiren Haber Geldi! Yeni Rotası Belli Oldu! '

Beşiktaş'ın şampiyon olmasının ardından uzun süreli bir kötü gidişat yaşayan Beşiktaş camiası en çok da Sergen Yalçın için üzücü olmuştu. Sergen Yalçın kötü gidişatın ardından görevden alınmıştı. Görevden alınan teknik direktör Sergen Yalçın yeniden işbaşı yapmaya hazırlanıyor. Kariyer hayatına kaldığı yerden devam edecek olan Sergen Yalçın'ın yeni adresi oldukça merak edildi. 

2020-2021 sezonunda tüm Beşiktaş camiasını iki defa üst üste şampiyonluk yaşatan Sergen Yalçın geçen sezon kötü bir gidişatın ardından veda etmişti. Teknik direktör olan ve görevini bıraktıktan sonra futbol camiasından uzunca bir süre uzak kalarak tatil yapan Sergen Yalçın yeniden işine dönmeye hazırlanıyor. 

Sergen Yalçın'ın Yeni İşi Belli Oldu!

Teknik dörektör görevini bıraktıktan uzun zaman sonra kariyer hayatına yeniden geri dönmeye hazırlanan Sergen Yalçın herkesi şaşırttı. Sosyal medyada pek çok tepki yağan Sergen Yalçın bir kanalda kamera karşısına geçecek. TV kanalında kamera karşısına geçeceği sanılan Sergen Yalçın'ın bir Youtube kanalında yer alan derginin kamera karşısına geçeceği öğrenildi. 

Uzun süre sonra döndüğü kariyer hayatı herkesi şaşırtan Sergen Yalçın'a sosyal medyada pek çok futbol sever tepki gösterdi. Twitter'da paylaşılan fotoğraf sonrasında siyah-beyazlı taraftarların eleştiri yaptığı Sergen Yalçın yeni mesleği ile herkesi şaşırttı. 

Futbol Yorumculuğu İçin Youtube'u Seçti!

Kariyer hayatında ilk defa TV yerine Youtube'da sunuculuğı seçen Sergen Yalçın paylaştığı fotoğraf sonrası binlerce yorum aldı. Aldığı yorumların pek çoğunda yeni mesleğine dair eleştiriler olan Sergen Yalçın sevenlerini biraz da olsa üzdü. 

Yeni sezon öncesi aldığı pek çok teklife rağmen dijital bir platformda yer alacağı öğrenilen Sergen Yalçın'a takipçilerinden yorum yağdı. Yeni mesleği ile ilgili olarak takipçileri ''Seni TV'de ve sahada görmek isterdik'' yorumlarını yaptı. Siz Sergen Yalçın'ın kararını nasıl buldunuz?