Serenay Sarıkaya'nın Sevgilisi Paylaştı, Milyonlar Şok Oldu! Göğsüne Ayağı ile Bastı!

Ekranların sevilen yüzlerinden olan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, bir dargın bir barışık ilerleyen ilişkisini gözler önünde yaşamaya başladı. Önce yalanladığı sonrasında ise kabul etmek durumunda kaldığı aşkını sık sık sosyal medya hesabından paylaşan Sarıkaya, Instagram’a düşen son görüntü ile herkesi şaşkına çevirdi.

Serenay Sarıkaya'nın Sevgilisi Paylaştı, Milyonlar Şok Oldu! Göğsüne Ayağı ile Bastı!

Güzelliği, sesi ve oyunculuğu ile adeta büyüleyen Serenay Sarıkaya, yaşadığı ilişkiler ile de gündeme gelmeye devam ediyor. Bir süredir ekran önünde iş yapmayı tercih etmeyen ve daha çok Alice Müzikali ile gündeme gelen Sarıkaya, aşk hayatında ki gelişmeler nedeni ile magazin basını ve hayranları tarafından yakından takip ediliyor.

Uzun süre kendisi gibi oyuncu olan Kerem Bursin ile ilişki yaşayan Serenay Sarıkaya, ayrılık kararı alarak tüm hayranlarını üzmüştü. Sonrasında ünlü komedyen Cem Yılmaz ile bir ilişkiye başlayarak herkesi şaşkına çeviren Serenay Sarıkaya, tercihi sebebi ile birçok kişi tarafından oldukça eleştirilmişti. Son olarak Tuba Büyüküstün’ün eski aşkı Umut Evirgen ile anılan Sarıkaya, aşk iddialarını net bir dil ile yalanlamış ve “Umut ile uzun süredir tanışıyoruz, arkadaşız” açıklamasında bulunmuştu.

Aşk iddialarını yalanlayan açıklamasının ardından tekrar Umut Evirgen ile görüntülenen Serenay Sarıkaya, tüm dikkatleri üzerinde toplamaya devam etti. Sonunda Umut Evirgen’in “evet aşk yaşıyoruz” açıklaması ile ortaya çıkan aşk, bir süre boyunca bir dargın bir barışık ilerledi ve ikilinin hareketlerinden ayrı olup olmadıklarının anlaşılması oldukça zor bir hale dönüştü.

Geçtiğimiz günlerde doğum günü olan Serenay Sarıkaya ile beraber çekildikleri bir fotoğrafı paylaşan Umut Evirgen, ayrılık iddialarını böylelikle yalanlamış oldu. Şimdilerde beraber tatil yapan ikili, paylaştıkları son fotoğraf ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

Yunanistan Tatili!

Beraber Yunanistan tatiline çıkan ve kameralara takılan Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen, mutlu bir ilişki içerisinde olduklarını sosyal medya paylaşımları ile göstermeye devam ediyorlar.

Umut Evirgen’den Romantik Paylaşım!

Serenay Sarıkaya'nın Sevgilisi Paylaştı, Milyonlar Şok Oldu! Göğsüne Ayağı ile Bastı! - Resim : 1

Sevgilisi Serenay Sarıkaya ile birlikte tatilde çekilmiş oldukları fotoğrafları kolaj haline getirerek Instagram hesabından paylaşan Umut Evirgen, sosyal medya kullanıcılarından “çok romantik” övgülerini aldı.

Kafa Karıştırdı!

Umut Evirgen’in paylaştığı kolajda yer alan küçük bir fotoğrafta Sarıkaya’nın ayağı ile Evirgen’in göğsüne çıktığı görüldü. Sosyal medya kullanıcıları bu fotoğrafa anlam veremediklerini belirtti.