Seren Serengil'in üvey ablası konuştu! “Annem devir işlemlerini kendi isteği ile yapmadı!”

Geçtiğimiz günlerde annesi Nevin Teoman ile ev mevzusu yüzünden davalık olduğu öğrenilen Seren Serengil, bu kez üvey ablası ile karşı karşıya geldi. İşte dev kavgaya ilişkin ayrıntılar…

Seren Serengil'in üvey ablası konuştu! “Annem devir işlemlerini kendi isteği ile yapmadı!”

Uzun süredir ünlüler camiasının tanınan isimlerinden birisi olan Seren Serengil, ilk olarak merhum babası usta sanatçı Öztürk Serengil ile birlikte sanat camiasına adım atmış, sonrasında ise sesini kullanarak assolist olarak sahne almaya başlamıştı. Zaman içerisinde özel hayatında yaşadığı ikili ilişkileri kariyerinin önüne geçmeye başlayan Seren Serengil, son yıllarda tamamen özel hayatı ile adından söz ettirmeye başladı.

Yaptığı evlilikler ve olaylı boşanmaları ile magazin gündemine damgasını vuran Seren Serengil, şu sıralar Mustafa Rahman Tohma ile huzurlu bir ilişki yaşamaya devam ediyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ve röportajlarında sarf ettiği cümleler ile Tohma ile olan ilişkisinin farklı olduğunu ve gerçekten sevildiğini hissettiğini belirten Serengil, yorumculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında ünlü isimler ile ilgili yaptığı şok açıklamalar ile de gündeme damgasını vuruyor.

Uzun süredir Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programın yorumculuğunu üstlenen ve programın diğer yorumcuları Arto ve Bircan Bali ile birlikte ünlüleri adeta yerden yere vuran Seren Serengil, geçtiğimiz gün o masada kendisini konuşmak durumunda kaldı. Annesini dolandırdığı hakkında ortaya atılan iddialara canlı yayında cevap veren Serengil, iddiaların asılsız olduğunu ifade etti. Ancak bugün annesinin diğer evliliğinden olan üvey abla Fulya Telli, Serengil’i kızdıracak açıklamalarda bulundu.

NE OLMUŞTU?

Seren Serengil'in üvey ablası konuştu! “Annem devir işlemlerini kendi isteği ile yapmadı!” - Resim : 1

Annesi Nevin Teoman ile daima anlaşmazlıklar yaşadığını daha önce de açıklamış olan Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde annesi ile davalık olduğu iddiaları ile gündeme geldi. Söylenenlere göre annesinin 30 milyon TL değerinde olan kendi evini vasiyet ile Seren Serengil’e bıraktığı ve Serengil’in masraflarını da karşılamak üzere evi kendi üzerine aldığı ileri sürüldü. Bir diğer iddiaya göre ise Teoman’ın böyle bir vasiyet vermediği ve kızının hukuki olmayan yollar ile evi kendi üzerine aldığı bu yüzden de mahkemeye başvurduğu ortaya atıldı.

ÜVEY ABLA KONUŞTU!

Tüm bu olanların üzerine üvey abla Fulya Telli de tartışmaya dahil oldu. Seren Serengil’in annesinin izni olmadan böyle bir işe kalkıştığını, annesi ile Serengil’in avukatlarının bir olduğunu ve bu yüzden de annesinin avukata güvendiğini belirtti. “Annem hür iradesi ile devretmedi” ifadelerini kullanan Telli, yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemiş oldu.

Etiketler: seren serengil