Seren Serengil Hadise'nin yakasından düşmüyor! “Kayalıklarda fotoğrafları var” iddiası gündemi salladı!

Bir süredir ünlü şarkıcı Hadise’yi dillerine dolayan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının yorumcuları, yeni bir iddia ile gündeme geldi. İşte Seren Serengil’in yeni iddiaları…

Seren Serengil Hadise'nin yakasından düşmüyor! “Kayalıklarda fotoğrafları var” iddiası gündemi salladı!

Geçtiğimiz sene oyuncu Kaan Yıldırım’dan ayrılan ve kısa süre sonra medyatik iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açan ünlü şarkıcı Hadise, daha öncesinde de eski dostu Ebru Gündeş’in eski kocası Reza Zarrab ile anılmıştı. O Ses Türkiye yarışmasında Ebru Gündeş ile birlikte jüri üyeliği yaptığı dönemde Zarrab ile henüz boşanmamış olan dostuna ihanet ettiği ileri sürülen Hadise, Dinçerler ile ilişkisinin patlak vermesinin ardından yeni ilişkisine odaklandı.

Mehmet Dinçerler ile hızlı bir ilişkiye başlayan sonrasında da aynı hızla evlilik kararı alan Hadise, nisan ayında nikah masasına oturdu. Çırağan Sarayı’nda aile arasında gerçekleşmiş olan nikah törenine ilişkin fotoğrafların yayınlanması beklenirken ünlü çiftten 4,5 ay sonra ayrılık kararı geldi. Eylül ayında tek celsede boşanan Hadise- Mehmet Dinçerler çifti birçok iddia ile adlarından söz ettirirken ünlü şarkıcı tekrar Reza Zarrab ile anılmaya başlandı.

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programda ortaya atılan aşk iddiaları son günlerde magazin gündeminde büyük yankı uyandırırken program yorumcularından Arto ile Bircan Bali, geçtiğimiz günlerde Hadise ile Zarrab’ın el ele fotoğraflarının olduğunu ileri sürmüştü. Henüz bu iddianın etkisi geçmeden bugün programın bir diğer yorumcusu olan ve daha önce de Hadise- Zarrab ilişkisine dair birçok şey bildiğini iddia eden Seren Serengil’den yeni bir açıklama geldi. Serengil’in sözleri Hadise’nin hayranlarını kızdırdı.

“KAYALIKLARDA FOTOĞRAFLARI VAR!”

Seren Serengil Hadise'nin yakasından düşmüyor! “Kayalıklarda fotoğrafları var” iddiası gündemi salladı! - Resim : 1

 Geçtiğimiz günlerde vermiş olduğu son konserde çarpıcı açıklamalarda bulunan Hadise’ye kızan Seren Serengil, ünlü şarkıcıya ilişkin yeni bir iddia ortaya atarak şu ifadeleri kullandı: “’Reza ile benim fotoğraflarım varmış’ desin mesela, ‘onu da kız kardeşim çekmedi’ desin. Bu bir manşet bence. ‘Kayalıklarda el ele bir fotoğrafımız varmış diye söylentiler varmış. Böyle bir fotoğraf yok, fotoğrafı da kardeşim çekmedi’ desin mesela.”

HADİSE KONSERİNDE NE DEDİ?

Hadise Seren Serengil’i kızdıran son açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı: “Söylediklerimden ötürü hiç kimseye hesap vermek zorunda değilim. Şimdi beli bir şey söylerim ancak manşet olmaya hiç de niyetim yok.”

Etiketler: seren serengil, hadise