Selin Ciğerci Ve Gökhan Çıra’nın Mutluluğu Kısa Sürdü! Sosyal Medya Hamlesi Kafa Karıştırdı…

Sosyal medya fenomeni ve ünlü iş kadını Selin Ciğerci ile eski futbolcu Gökhan Çıra, geçtiğimiz Mayıs ayında bir kez daha dünya evine girdi. Ancak ünlü çiftin sosyal medyadaki son hamlesi, yeniden boşanacakları iddialarını güçlendirdi.

Selin Ciğerci Ve Gökhan Çıra’nın Mutluluğu Kısa Sürdü! Sosyal Medya Hamlesi Kafa Karıştırdı…

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile eski futbolcu Gökhan Çıra çifti ilk olarak 2019 yılında aldıkları kararla dünya evine girdi. Mutlu bir evlilik sürdüren ve bunun yanında aynı zamanda iş ortağı olan çift, daha sonra 2021 yılında boşanma kararı aldı. Eylül 2021’de tek celsede boşanan ancak yine de iş ortaklıklarını sürdüren Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti, kısa bir süre sonra yeniden birliktelik yaşamaya başladı ve ünlü çift, Mayıs 2022’de bir kez daha nikah masasına oturdu. Bu kez düğün yapmayan Ciğerci ve Çıra çifti, şimdilerde yeniden boşanacakları iddialarıyla gündeme geldi.

Tekrar Mı Boşanıyorlar?

Cinsel kimliğinden dolayı bir süre önce magazin ve sosyal medya gündeminde de adından söz ettiren Selin Ciğerci, kendisiyle bu konu üzerinden polemik yaşayan Deniz Akkaya ile aralarındaki gerilimle de bir süre adından söz ettirmişti. Yaşanan polemiğin ardından Selin Ciğerci, şimdilerde Gökhan Çıra ile yeniden boşanma yoluna girdikleri iddiası ile gündeme gelmeye başladı. Sosyal medya fenomeni ve aynı zamanda şarkıcı olan Selin Ciğerci, iş kadını kimliğiyle de biliniyor.

Hem Takibi Bıraktılar Hem de Fotoğrafları Sildiler

Selin Ciğerci Ve Gökhan Çıra’nın Mutluluğu Kısa Sürdü! Sosyal Medya Hamlesi Kafa Karıştırdı… - Resim : 1

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti, ikinci kez nikah masasına oturduktan sonra kameralardan ve gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih etmişti. Ancak gündeme gelen iddialara göre çiftin müşterek mutluluğu uzun sürmedi. Bir kez daha boşanacakları iddialarıyla gündeme gelen Ciğerci ve Çıra ikilisi sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Çiftin takipleşmeyi bırakmasının yanı sıra birbirleri ile olan sosyal medya fotoğraflarını da silmesi, ikilinin boşanacakları iddialarını güçlendirdi.

Ayrı Ayrı Tatile Çıktılar

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ikilisi, ayrı ayrı sosyal medya hesaplarından hem birbirleri ile olan fotoğrafları sildi, hem de ikili birbirinin takip etmeyi bıraktı. Öte yandan ünlü çift bunun üzerine ayrı ayrı tatile çıktı. Boşanacakları iddiaları konusunda sessizliklerini koruyan çiftin, konuya ilişkin yapacakları açıklama bekleniyor.