Selin Ciğerci- Gökhan Çıra evliliğinde şok gelişme: “Yanınızdaki bir kız arkadaşınız kadın Gökhan'a kur yapıyordu dedi, Selin Hanım da mesajları istedi!”

Geçtiğimiz aylarda ilişkilerine bir şans daha vererek barışan ve sonrasında da soluğu ikinci kez nikah masasında alan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, yeniden boşanma kararı aldıklarını açıkladı. İkilinin ikinci kez almış oldukları boşanma kararına, Çıra’nın ihanetinin sebep olduğu iddia edildi. İşte Selin Ciğerci- Gökhan Çıra evliliğinde yaşanan son gelişmeler…

Selin Ciğerci- Gökhan Çıra evliliğinde şok gelişme: “Yanınızdaki bir kız arkadaşınız kadın Gökhan'a kur yapıyordu dedi, Selin Hanım da mesajları istedi!”

Geçirdiği cinsiyet değiştirme operasyonu sebebi ile bir dönem sosyal medya kullanıcıları tarafından topa tutulan ancak kimliğini hiçbir zaman saklamayarak kim olduğunu anlatmak konusunda cesur davranan Selin Ciğerci, hayatının bir döneminde bu sebepten ötürü babası tarafından evlatlıktan reddedildiğini açıklamıştı. O dönem içerisinde yaşamına ilişkin yaptığı açıklamalar ile dikkat çeken Selin Ciğerci, zor dönemlerde yanında sevgilisi Gökhan Çıra’nın olduğunu ve ikisinin hayatın her türlü zorluğuna beraber göğüs gerdiklerini ifade etmişti.

Zaman geçtikten ve kendi düzenini oturttuktan sonra abisinin eşi aracılığı ile babası ile barıştığını ifade eden Selin Ciğerci, büyük aşkı Gökhan Çıra ile de ilişkilerinde yol almış ve 2019 yılında görkemli bir düğün töreninde dünya evine girmişti. Ailesi ile ilişkisini toparlayan, sevdiği adam ile hayatını birleştiren Ciğerci, bir süre sonra kendi adı ile açtığı güzellik salonunu zincir hale getirdi ve ardından da bir kozmetik markası kurdu.

Aşk, iş ve aile hayatında her şeyin yolunda olduğuna dair görüntüler paylaşan Ciğerci, geçtiğimiz sene eşi Gökhan Çıra ile ayrılarak herkesi şok etti. Boşanma sebebine dair açıklama yapmayan Ciğerci, o dönem içerisinde verdiği kilolar ve değiştirdiği tarzı ile de oldukça dikkat çekti.

Geçtiğimiz aylarda ikinci kez barışan ve yeniden nikah masasına oturma kararı alan ikili, bir kez daha boşanma kararları ile gündeme geldi. Büyük aşkın bitmesine, Çıra’nın ihanetinin sebep olduğu iddia edildi.

MAYIS AYINDA EVLENDİLER!

Selin Ciğerci- Gökhan Çıra evliliğinde şok gelişme: “Yanınızdaki bir kız arkadaşınız kadın Gökhan'a kur yapıyordu dedi, Selin Hanım da mesajları istedi!” - Resim : 1

2019 yılında evlenip 2021 yılının eylül ayında boşanan Selin Ciğerci- Gökhan Çıra çifti, Mayıs 2022 tarihinde kot- tişört gittikleri nikah salonunda ikinci kez dünya evine girdiler.

İHANET İDDİASI!

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesaplarından paylaşım yapan ve boşanacaklarını ifade eden ikili, bir kez daha şaşkınlık yarattı. İkilinin Gökhan Çıra’nın Kardeniz Kılıç isimli Tiktok fenomeninin hikayesinde, Kılıç’a göz kırpması sebebi ile ayrıldığı iddia edildi.

MESAJLAR İFŞA OLDU!

Görüntünün kendisine atılması üzerine Kılıç’a Instagram üzerinden mesaj atan ve videonun kaldırılmasını rica eden Çıra, mesajları ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Çıra’nın Kılıç’a bir şeyler içmeyi teklif ettiği görülürken, sonrasında da “karıma mesajları atmak ne demek?” yazdığı ortaya çıktı. Kılıç ise Gökhan Çıra’nın mesajına şu şekilde yanıt verdi: “yanınızdaki bir kız arkadaşınız ‘kadın Gökhan’a kur yapıyordu’ dedi, Selin Hanım da mesajları istedi.”