Selin Ciğerci- Gökhan Çıra cephesinde şok gelişme! İkinci ayrılığın sebebi yine mi Gökhan Çıra? Ünlü TikTok fenomeni ile...

2019 yılında evlenen geçtiğimiz sene de ani bir karar ile tek celsede boşanan Selin Ciğerci- Gökhan Çıra çifti, ikinci kez nikah masasına taşıdıkları ilişkilerini yine bitirme kararı aldı. İkilinin ayrılığına sebep olan konunun, Gökhan Çıra’nın ihaneti olduğu iddia edildi. İşte ikinci kez boşanma kararı alan ünlü çiftin ayrılık sebeplerine ilişkin ayrıntılar…

Selin Ciğerci- Gökhan Çıra cephesinde şok gelişme! İkinci ayrılığın sebebi yine mi Gökhan Çıra? Ünlü TikTok fenomeni ile...

Yıllar önce Kerimcan Durmaz ve Caner Çalışır ile birlikte sosyal medyaya adım atan ve içerikler üreterek sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerini çekmeyi başaran Selin Ciğerci, uzun bir süre boyunca sosyal medyada en çok konuşulan fenomenlerden birisi olmayı başardı. Popülerliği arttıktan sonra özel hayatı ile de gündeme gelmeye devam eden Selin Ciğerci, cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdiğinin öğrenilmesinin ardından birçok kişi tarafından oldukça eleştirildi.

Zaman ile özel hayatına ilişkin ayrıntı vermekten kaçınmayan Selin Ciğerci, bir dönem cinsel yönelimi sebebi ile babası tarafından reddedildiğini ve o dönemde yanında olan tek kişinin Gökhan Çıra olduğunu ifade etmişti. Ailesi ile ilişkilerini düzelttikten sonra sosyal medya fenomenliğinden iş kadınlığına geçiş yapan Ciğerci, uzun yıllardır birlikte olduğu Gökhan Çıra ile de hayatını birleştirerek hayatının bambaşka bir evresini deneyimlemeye başladı.

2019 yılında görkemli bir diüğün töreni ile dünya evine giren Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, uzun süre boyunca magazin gündeminin en çok konuşulan çiftlerinden birisi olmayı başardı. Yıllarca süren ilişkilerini tüm olumsuzluklara rağmen nikah masasına taşımayı başarmış olan ikili, 2021 yılının eylül ayında herkesi şaşırtarak boşanma kararı aldı. Aylar sonra tekrar bir araya gelen ikili mayıs ayında tekrar evlendi. Ancak bu ilişkinin bir kere daha bittiği ve sebebinin de Gökhan Çıra’nın ihaneti olduğu iddia edildi.

GÖZ KIRPTI!

Gökhan Çıra, geçtiğimiz günlerde Selin Ciğerci ile boşanacağına dair çıkan haberlerin doğru olduğu belirtmişti. Sonrasında şarkıcı Nez’i dinlemeye giden Çıra’nın, orada bulunan TikTok fenomeni Kardeniz Kılıç’a göz kırptığı ve o anların da fenomenin videosunda görüldüğü iddia edildi.

MESAJLAR İFŞA OLDU!

Selin Ciğerci- Gökhan Çıra cephesinde şok gelişme! İkinci ayrılığın sebebi yine mi Gökhan Çıra? Ünlü TikTok fenomeni ile... - Resim : 1

Videoda göz kırptığının fark edilmesinin ardından fenomen Kardeniz Kılıç’a videoyu kaldırması için Instagram üzerinden mesaj atan Çıra’nın gönderileri ifşa oldu. Çıra’nın yalnızca bir rica ile yetinmediği görüldü.

KAHVE İÇMEYİ TEKLİF ETTİ!

İfşa dilen mesajlarda Kardeniz Kılıç’ın Çıra’ya “problem yok” dediği, Çıra’nın ise Kılıç’ bir şeyler içmeyi teklif ettiği görüldü.