Selahattin Paşalı ezan okudu, sosyal medya yıkıldı! Yeni dizi Ömer Star TV için geri sayıma başladı!

Ekranların yeni diziler ile buluşmaya devam ettiği sezon ortasından bir atak da tanıtımı ile dikkat çeken Ömer dizisini yarışa dahil edecek olan Star TV’den geldi.

Selahattin Paşalı ezan okudu, sosyal medya yıkıldı! Yeni dizi Ömer Star TV için geri sayıma başladı!

Son zamanlarda geçmişin aksine sezon başında seyirci ile buluşmayan diziler, sezonun ortasında, hatta sonunda bile seyirci karşısına çıkmaya başladı. Yeni sezonda hazırlığı devam eden diziler seyirci karşısına çıkmak için yavaş yavaş geri sayıma geçmişken; bu dizilerin arasına bugün itibariyle Ömer isimli bir dizi daha eklendi.

Şimdilerde TRT 1 ekranlarından seyirci karşısına çıkmaya başlamış olan Barbaros Hayrettin: Sultanın Fermanı isimli diziye dair merak biraz olsun dinmişken; hazırlığı devam eden Show TV’nin Aile isimli dizisi herkesi heyecanlandırmayı başardı. Herkesi heyecanlandıran bir başka yapım olan Ateş Kuşları, ATV’den seyirci karşısına çıkmak için gün sayarken; Star TV’de yeni yıldaki reyting yarışına Ömer dizisi ile katılacağını gösterdi.

ÖMER’İN TANITIMI YAYINLANDI

Selahattin Paşalı ezan okudu, sosyal medya yıkıldı! Yeni dizi Ömer Star TV için geri sayıma başladı! - Resim : 1

OGM Pictures imzası ile sezona hazırlanan Ömer dizisinin Star TV ekranlarından seyirci karşısına çıkacağı kesinleşti. Dizinin yayınlanan tanıtım fragmanı sonrası diziye dair pek çok soru televizyon seyircisinin kafasında belirirken, dizinin oyuncu kadrosu da sosyal medyada şimdiden bir hayranlık uyarmayı başardı.

Senaryosu Gülizar Irmak tarafından kaleme alınan Ömer dizisinin başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar’ın yer alacağı öğrenildi.  İddialı başrollerin yanı sıra kadrosunda sevilen isimleri bir araya getiren Ömer dizisi, şu an için; Gülçin Kültür, Zerrin Sümer, Melike Güner, Emre Taşkıran, Muharrem Türkseven, Metehan Parıltı, Gamze Karaduman ile de anlaştı.

SELAHATTİN PAŞALI, GÜNE DAMGASINI VURDU

Bir uyarlama hikaye ile seyirci karşısına çıkacak olan Ömer dizisinin İsrail’e ait olan Shitsel dizisinden uyarlandığı öğrenildi. Nasıl bir uyarlama olacağı merak edilen dizinin orijinalinin Kudüs'ün Ortodoks mahallerinin birisinde yaşayan bir haham ve ailesinin çarpıklıklarını aşk hikayesi ekseninde anlattığı ortaya çıktı. Öte yandan Ömer dizisine damga vuran isim Selahattin Paşalı oldu.

Şimdilerde Kurak Günler isimli film ile vizyon seyircisi ile buluşan Selahattin Paşalı’nın yeni adresi Ömer dizisi oldu. Son zamanların en çok parlayan isimlerinden biri olan Selahattin Paşalı, Ömer dizisinin tanıtımında kendi sesiyle ezan okuyuşuyla sosyal medya kullanıcılarından tam not almayı ve dizi başlamadan gündeme oturmayı başardı.

Etiketler: dizi, tanıtım