Şekerbank’ın kampanyanın alasını düzenledi! Market harcamalarınızın 125 TL’sini karşılamak için harekete geçti! Sadece SMS göndermek yetecek!

Çeşitli kampanyalar ile müşterilerinin avantajı alışveriş yapabilmesini sağlayan bankalardan biri olan Şekerbank, kasım ayı süresi boyunca devam edecek olan market harcaması alışverişini devreye soktu.

Şekerbank’ın kampanyanın alasını düzenledi! Market harcamalarınızın 125 TL’sini karşılamak için harekete geçti! Sadece SMS göndermek yetecek!

Bankaların daha çok müşteri kazanmak ve halihazırda banka müşterisi olan vatandaşlara daha ayrıcalıklı bir hizmet sunmak adına düzenlediği kampanyalar, son dönemlerde daha popüler hale geldi. Özellikle de artan gıda fiyatlarının ardından market kampanyalarına yönelen bankalar, gıda harcamalarına TL değerinde hediye banka puanları vermeye başladı. O bankalardan biri olan Şekerbank, yeni kampanyasının tanıtımını geçtiğimiz hafta gerçekleştirdi.

Müşterilerinin alışverişlerinden kar elde edebilmesi adına sık sık avantajlı kampanyalar düzenleyen Şekerbank, bu kampanyalar arasına kasım ayı itibariyle bir yenisini daha ekledi. Bonus kredi kartı kullanan müşterilerine özel olarak bir market alışverişi kampanyası düzenleyen Şekerbank, şartları sağlayan banka müşterilerinin market alışverişlerine 125 TL hediye edeceğini duyurdu. Öte yandan Şekerbank, kampanyasının şartlarını da açıkladı.

ŞEKERBANK’IN MARKET KAMPANYASI BAŞLADI

Şekerbank’ın kampanyanın alasını düzenledi! Market harcamalarınızın 125 TL’sini karşılamak için harekete geçti! Sadece SMS göndermek yetecek! - Resim : 1

Kasım ayı boyunca devam edecek yeni bir kampanyanın tanıtımını gerçekleştiren Şekerbank, Şeker Bonus kredi kartı ile 1 Kasım 2022 tarihinden 30 Kasım 2022 tarihine kadar Bonus üye işyerlerinden yapılacak her ikinci 250 TL ve üzeri market harcamasına 25 TL olmak üzere toplam 125 TL Bonus hediyesi vereceğini duyurdu. Sonraki alışverişlerde TL yerine geçen Bonus hediye edecek olan Şekerbank, kampanyaya katılımı da şart koştu.

Kampanyasından yararlanmak isteyen kredi kartı sahibi olan banka müşterilerinin kampanyaya katılım şartını yerine getirmesini öncelik olarak sunan Şekerbank, katılım için gerekli olan işlemleri de açıkladı. Bu kapsamda kampanyaya katılımları SMS ile alacak olan Şekerbank, ‘Gıda’ yazıp 7353 kısa mesaj numarasına SMS atan banka müşterilerinin kampanyadan yararlanabileceğini belirtti.

ŞEKERBANK, BONUSLARI 5 ARALIK’TA HESABA GEÇİRECEĞİNİ AÇIKLADI

Kampanyası kapsamında birtakım şartlar belirlemiş olan Şekerbank, bu şartlara ilişkin de bir duyurdu yayınladı. Kampanya tutarına fiziki ve sanal POS’tan yapılan harcamaların dahil olacağını belirten Şekerbank, aynı zamanda internetten yapılan harcamalar ile temassız işlemlerin de kampanaya dahil olacağını bildirdi. Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilkini kampanyaya dahil edecek olan Şekerbank, kampanya kapsamında hediye edeceği Bonuslara ilişkin de bilgi verdi.

Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, Bonus kullanımları, fatura ödemeleri ve vergi ödemeleri gibi işlemleri dahil etmediğinin altını çizen Şekerbank, kampanyanın müşteri bazlı olduğunu da vurguladıktan sonra, kampanyadan kazanılacak olan Bonusların 5 Aralık 2022 tarihinde hesaba geçeceğini belirtti. Kampanyadan kazanılan Bonusların son harcama gününü de duyuran Şekerbank, bu tarihi ise, 5 Ocak 2023 olarak belirledi.