Sedat Peker'in son paylaştığı videoda ki kişi Cem Küçük mü? Videoda ki kişiler kim?

Son birkaç gündür Sedat Peker'in tekrar ifşa yayınlamaları yapacağını açıklarken bugün gündeme düşen görüntüler ortalığı ayağa kaldırdı. Özellikle beyin emojisi olan son videoda ki kişiler merak ediliyor.

Sedat Peker'in son paylaştığı videoda ki kişi Cem Küçük mü? Videoda ki kişiler kim?

Sedat Peker'in son paylaştığı videoda ki kişi Cem Küçük mü? Videoda ki kişiler kim? Son birkaç gündür Sedat Peker'in tekrar ifşa yayınlamaları yapacağını açıklarken bugün gündeme düşen görüntüler ortalığı ayağa kaldırdı. Özellikle beyin emojisi olan son videoda ki kişiler merak ediliyor. Öncesinde İzmir 2.Bölge Milletvekili Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu'nun ifşası gündeme düşerken sonraki videoda ki kişiler ise şimdiden merakla araştırılmaya başlandı.

Son videoda ki kişinin Cem Küçük olup olmadığı merakla araştırılıyor. Videoda ki kişileri araştıran vatandaşlar herhangi bir sonuç edemezken detaylar gün içerisinde ortaya çıkacak. İşte tüm detaylar..

SEDAT PEKER'İN SEKS KASETİ VİDEOSUNDAKİ KİŞİ KİM?

Türkiye gündemine doğrudan etki eden o video Sedat Peker'in diğer hesapları tarafından yayınlandı. Gelen videolarda seks kasetleri gündeme yansırken videoda ki kişilerin kim olduğu merakla araştırılıyor. Seks kasetinde ki kişinin Cem Küçük olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşerken 26 Haziran Sedat Peker'in paylaştığı o videodaki kişiler merak ediliyor.

Sedat Peker ifşa edeceğim demişti!

Sedat Peker geçtiğimiz günlerde yaptığı tweet gönderimlerinde bir gazeteciyi ifşa edeceğini açıklamıştı. Cem Küçük ile kavga eden Sedat Peker'in son videosundaki kişinin kim olduğu merakla araştırılıyor. 

Sedat Peker'in yayınladığı videodaki kişiler kim?

Gündeme düşen iddilara göre bir videoda ki kişinin Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu olduğu iddialarına ulaşıldı.

Cem Küçük, ifşa videoları ile gündem olan Sedat Peker’in elinde önemli şeylerin olmadığını sadece blöf yaptığını iddia etmişti..

Cem Küçük'ün de şuan aktif olarak çalıştığı Türkiye gazetesinin ve TGRT televizyonuna bağlı çalıştığı İhlas Holding'in CEOSU'nun ifşa kaseti sosyal medyada büyük etki uyandırdı.