Seda Sayan Zamana Meydan Okuyor! Mayolu Fotoğraflarına Yorum Yağdı! İkinci Ajda Pekkan Vakası...

Geçtiğimiz aylarda kendisinden yaşça küçük vokalisti Çağlar Ökten ile dünya evine girerek magazin gündeminin en çok konuşulan ismi olmayı başaran ünlü şarkıcı Seda Sayan, bu kez de mayolu fotoğrafları ile gündeme bomba gibi düştü. İşte Seda Sayan’ın eşi Çağlar Ökten tarafından çekilen mayolu fotoğraflar…

Seda Sayan Zamana Meydan Okuyor! Mayolu Fotoğraflarına Yorum Yağdı! İkinci Ajda Pekkan Vakası...

Sanat camiasının en sevilen isimlerinden birisi olan ve yıllardır dobralığı ile vatandaşlar tarafından en sevilen sanatçı olmayı başaran şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz aylarda yeniden özel hayatı ile gündeme gelmişti. 6 kez evlenen ve “bir daha evlenmem” diyen Seda Sayan, “Sabahın Sultanı Seda Sayan” isimli gündüz kuşağı programında vokalistliğini yapan Çağlar Ökten ile aşk yaşamaya başladı.

Çağlar Ökten ile yaşadığı aşk ile gündeme bomba gibi düşen ünlü şarkıcı Seda Sayan, uzun süre iddialara karşı sessiz kaldı, sonrasında ise “böyle bir şey yok” diyerek konuyu kapatmaya çalıştı. Ancak gerçek kısa sürede ortaya çıktı. 59 yaşındaki ünlü şarkıcının, 35 yaşındaki vokalisti Çağlar Ökten ile aşk yaşamaya başladığı kesinleşti.

İlişkilerini ilan ettikten sonra da aynı programda yer almaya devam eden Sayan ile Ökten, kısa süre içerisinde evlilik kararı alarak herkesi şaşırttı. Sade bir nikah töreni ile dünya evine giren çiftin nikahlarına ailelerinden kimse katılmadı. En tanıdık konuklar ise Safiye Soyman ile Faik Öztürk oldu.

Bir süredir mutlu bir evlilik sürdüren ve geçtiğimiz günlerde de ilk kez eşinin ailesini ziyarete giden Seda Sayan, bu kez de mayolu fotoğrafları ile gündem oldu. Önce eşi ile fotoğraf paylaşan Sayan, sonrasında da kendi fotoğraflarını paylaştı.

Aşk Tatili Başladı!

Geçtiğimiz günlerde silikonlarını yenileyen ve ardından da bazı estetikler daha yaptıran Seda Sayan, soluğu tatilde aldı. Eşi ile tatile çıkan Sayan, mutlu pozlarını Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Romantik Paylaşım!

Eşi ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayan Sayan, fotoğrafa “sevgilim” notunu düştü.

Mayolu Pozu Olay Oldu!

Seda Sayan Zamana Meydan Okuyor! Mayolu Fotoğraflarına Yorum Yağdı! İkinci Ajda Pekkan Vakası... - Resim : 1

Mayolu fotoğrafını “sevgilimin gözünden” notu ile paylaşan 59 yaşındaki şarkıcıya, “ikinci Ajda Pekkan vakası” yorumları yapıldı.