Şaşırtıcı Değişim! “Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?" diyen Aysun Kayacı yıllar sonra görüntülendi! Ünlü isim kilolu haliyle dikkatleri üzerine çekiyor!

"Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?" sözleri ile dikkatleri üzerine çeken medyatik ünlü isim yeniden gündem oldu. Bir dönem dizi oyunculuğu, mankenlik ve sunuculuk gibi çeşitli çalışmalarla medyada yer alan Aysun Kayacı bu kez kiloları ile anılıyor.

Şaşırtıcı Değişim! “Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?

Ünlü isim Aysu Kayacı, yıllar sonra şaşırtıcı bir değişimle görüntülendi. "Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?" şeklindeki sözleriyle hafızalara kazınan Aysu Kayacı'nın kilolu hali dikkatleri üzerine çekiyor. Görüntüler, hayranlarını ve kamuoyunu şaşırtırken, sosyal medyada da büyük ilgi görüyor. Detaylar haberimizde!

Ünlü manken Aysun Kayacı, uzun bir aradan sonra kameralara yansıdı! Doktorlar dizisindeki 'Kader' rolüyle tanınan Kayacı, yıllar sonra kendisini gösterdi. "Dağdaki çobanın oyu ile benim oyum bir mi?" sözleriyle hatırlanan Aysun Kayacı'nın son hali merak konusu oldu. Mayo giyip denize giren ünlü ismin kilo aldığı gözlerden kaçmadı. Görüntüler, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Şaşırtıcı Değişim! “Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?" diyen Aysun Kayacı yıllar sonra görüntülendi! Ünlü isim kilolu haliyle dikkatleri üzerine çekiyor! - Resim : 2

Bir dönem podyumların gözde isimleri arasında yer alan, Doktorlar dizisindeki 'Kader' rolüyle hatırlanan Aysun kayacı, yıllar sonra ortaya çıktı. 2012’de Efe Kapancı’yla evlenip Londra’ya yerleştikten sonra kameralardan uzak duran Kayacı, Bodrum Türkbükü'ndeki evinde tatil yaparken kameralara yakalandı.

Şaşırtıcı Değişim! “Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?" diyen Aysun Kayacı yıllar sonra görüntülendi! Ünlü isim kilolu haliyle dikkatleri üzerine çekiyor! - Resim : 3

Podyumlardaki başarısı kadar Emre Aşık'la yaşadığı aşkla da hatırlanan manken Aysun Kayacı'yı asıl hafızalara kazıyan ise canlı yayında söylediği "Dağdaki çobanın oyuyla benim oyum bir mi?" cümlesi oldu.

Şaşırtıcı Değişim! “Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?" diyen Aysun Kayacı yıllar sonra görüntülendi! Ünlü isim kilolu haliyle dikkatleri üzerine çekiyor! - Resim : 5

Her seçim döneminde özellikle muhalif kesimlerin sık sık dolaşıma soktuğu "Aysun Kayacı haklıymış, çoban ile benim oyum bir mi?" paylaşımlarıyla hafızalara kazınan Aysun Kayacı, Bodrum Türkbükü'ndeki evinde tatil yaparken görüntülendi.

Şaşırtıcı Değişim! “Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?" diyen Aysun Kayacı yıllar sonra görüntülendi! Ünlü isim kilolu haliyle dikkatleri üzerine çekiyor! - Resim : 6

Hürriyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; eski manken önceki gün Türkbükü’ndeki evinin iskelesinde görüntülendi. 44 yaşındaki eski mankenin kilo aldığı görüldü.

Şaşırtıcı Değişim! “Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?" diyen Aysun Kayacı yıllar sonra görüntülendi! Ünlü isim kilolu haliyle dikkatleri üzerine çekiyor! - Resim : 8

Arkadaşlarıyla deniz keyfi yapan Aysun Kayacı, bir ara iskelede dans etti. Daha sonra denize girip yarım saat kadar yüzen Kayacı, sudan çıktıktan sonra evinin yolunu tuttu.

Etiketler: magazin, Aysun Kayacı