Şarkıcı Gülşen hakkında sevindiren haber: Tahliye edildi!

Geçtiğimiz hafta sosyal medyayı ayağa kaldıran bir video kaydı sonrasında hakkında soruşturma başlatılan ve sonrasında da apar topar cezaevine gönderilen ünlü şarkıcı Gülşen için bugün karara itiraz mahkemesi görüldü. Mahkeme sonrasında açıklanan karar, Gülşen hayranlarını sevince boğdu. İşte şarkıcı Gülşen’in tutuklanmasına sebep olan olaya ve sonrasına ilişkin ayrıntılar…

Şarkıcı Gülşen hakkında sevindiren haber: Tahliye edildi!

Bir haftadan kısa bir süredir tutuklu olan ünlü şarkıcı Gülşen için bugün karara itiraz davası görüldü. Dakikalar önce ise davanın sonlandığı ve sanatçının tutukluluğu hakkında bir karara varıldığı duyuruldu.

VİDEO KAYDI SONRASI TUTUKLANMIŞTI!

Bir süredir sahne şovları ve sahne kıyafetleri sebebi ile bazı kitleler tarafından hedef olarak gösterilen ünlü şarkıcı Gülşen, tüm söylenenlere ve hakkında yapılan tüm eleştirilere rağmen duruşundan ödün vermemiş ve sanatını doğru bildiği yolda icra etmeye devam etmişti. Geçtiğimiz hafta skandal bir video kaydı ile gündeme gelen Gülşen, sosyal medya kullanıcılarını ve meslektaşlarını ikiye böldü.

Geride bıraktığımız hafta içerisinde şarkıcı Gülşen’in 4 ay önce vermiş olduğu bir konserde çekilmiş olan 10 saniyelik bir video basına servis edildi. Öncesi sonrası belli olmayan videonun 10 saniyelik bölümünde Gülşen’in “İmam Hatip’te okumuş o, sapıklığı oradan geliyor” cümlesini kurmuş olduğunun duyulması üzerine, sanatçı hakkında hızlı bir şekilde soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kararının verilmesinin ardından Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan şarkıcı Gülşen, görüntünün yalnızca 10 saniyeden oluştuğunu ve orada orkestra arkadaşları ile şakalaştıklarını belirtti. Görüntünün kesinlik provokatif amaçlı servis edildiğini belirten Gülşen, ilgili grupta yer alan vatandaşları incittiği için özür dilediğini ve başka bir kullanması gerektiğini ifade etti.

Gülşen’in özür mesajının hemen ardından sanatçı hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. Hakim karşısında savunmasını yapan Gülşen için jet hızı ile tutuklama kararı verildi ve ünlü sanatçı Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne götürüldü.

İTİRAZ ETTİLER!

Şarkıcı Gülşen hakkında sevindiren haber: Tahliye edildi! - Resim : 1

Ünlü şarkıcının tutuklanmasının hemen ardından avukatından bir hamle geldi ve avukat karara itiraz etti. Birçok kişi tarafından yanlış bir karar olarak yorumlanan tutuklanma kararının gözden geçirilmesinin talep edilmesinin üzerine itiraz davası bugün görüldü.

GÜLŞEN TAHLİYE EDİLDİ!

Bugün öğle saatlerinde görülen itiraz davasından sevindiren haber geldi. Ünlü şarkıcı Gülşen’in tahliye edilmesine karar verildi.

Etiketler: gülşen, tahliye