Şarkıcı Ebru Polat, yine ortalığı yaktı geçti! Yarı transparan bikinisi, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu!

Türk müziğinin sevilen isimlerinden biri olan şarkıcı Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde bir mekanda sahne aldı. Sahnesinden sonra Instagram hesabından yeni bir fotoğraf paylaşan Polat, sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça eleştirildi. İşte Ebru Polat’ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafına ve fotoğrafa yapılan yorumlara ilişkin ayrıntılar…

Şarkıcı Ebru Polat, yine ortalığı yaktı geçti! Yarı transparan bikinisi, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu!

Uzun yıllardır Türk müziğinin sevilen isimlerinden birisi olmayı başaran, zaman zaman ise seslendirdiği şarkılardaki performansları ile dinleyiciler tarafından oldukça eleştirilen Ebru Polat, son günlerde kendisinden sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor. Asıl mesleği avukatlık olan ancak şarkıcılığa olan merakı ana mesleğinden önce gelen Ebru Polat, yalnızca seslendirdiği şarkılar ve sahne performansları ile değil, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımları ile de dikkat çekmeye devam ediyor.

Son zamanlarda sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmaya başlayan şarkıcı Ebru Polat, sıklık ile kendi fotoğraflarını paylaşıyor. Açık giyim tarzı ile dikkat çeken güzel şarkıcı, verdiği cürretkar pozlarla da sosyal medyanın ve magazin basınının en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başarıyor.

Geçtiğimiz aylarda birliktelik yaşadığı sevgilisinden büyük bir organizasyon eşliğinde evlilik teklifi alan ve bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Ebru Polat, tüm organizasyona ve tüm paylaşımlara rağmen teklifi reddederek sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça eleştirilmişti. Konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapmayı tercih etmeyen güzel şarkıcı, hiçbir şey olmamış gibi sosyal medya paylaşımlarına devam etmişti.

Son dönemlerde Instagram hesabını oldukça aktif olarak kullanan ve hem özel yaşamına hem de yaptığı işlere dair sıklık ile paylaşım yapan Ebru Polat, verdiği iddialı pozlar ile oldukça dikkat çekiyor. Son olarak yarı transparan bikinisi ile pozunu paylaşan Polat, takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

PAYLAŞIMI OLAY OLDU!

Şarkıcı Ebru Polat, yine ortalığı yaktı geçti! Yarı transparan bikinisi, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu! - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir mekanda sahne alan Ebru Polat, Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Yarı transparan siyah bikinisi ile pozunu paylaşan Polat sosyal medyada gündem oldu.

BEĞENENLER OLDU!

Paylaşımına “siz burada tatil fotoğrafı görüyorsunuz ama bu sadece 2 saatlik bir dinlenmenin pozu” notunu düşen Polat’ın fotoğrafını dakikalar içerisinde binlerce kişi beğendi.

“İÇ ÇAMAŞIRI DEĞİL Mİ O?”

Ebru Polat’ın fotoğrafını yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısı “iç çamaşırı değil mi o?” yorumu ile dikkat çekti.

Etiketler: ebru polat, bikini