SarıPanjur Konut Kredisi faizleri belli oldu! Vakıfbank'tan ev alacaklara müjde!

Yüzde 1,29 faiz oranlarıyla konut kredisi fırsatı duyuruldu. Aylık düşük taksit oranları ve uygun geri ödeme seçenekleri sunulacak. Vakıfbank’tan ev alacakları sevindiren fırsat!

SarıPanjur Konut Kredisi faizleri belli oldu! Vakıfbank'tan ev alacaklara müjde!

En uygun konut kredisi fırsatlarından yararlanmak isteyenlere cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle konut kredisi fırsatı duyuruldu. Esnek ödeme imkanlarının sağlanacağı krediye kolayca başvuru da yapılabilecek.

Vakıfbank’tan duyurusu yapılan avantajlı konut kredisi ile vatandaşların kolayca ev sahibi olmaları için ayrıcalıklı oranlar sunulacak. Yüzde 1,29 faiz oranlarının yer aldığı kredi kampanyası kapsamında 120 ay vade seçenekleri sunulacak.

VAKIFBANK SARIPANJUR KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

SarıPanjur Konut Kredisi faizleri belli oldu! Vakıfbank'tan ev alacaklara müjde! - Resim : 1

Türkiye’de önde gelen üç kamu bankasından biri olan Vakıfbank düşük faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. Vakıfbank’tan yapılan duyuruya göre sadece yüzde 1,29 faiz oranları ile kredi verilecek.

SarıPanjur Konut Kredisi kapsamında 10.000 TL ile 1 milyon TL arasında kullanılacak kredilerde yüzde 1,29 faiz oranı, 1 milyon TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında kullanılacak kredilerde ise yüzde 1,34 faiz oranları sunulacak.

ESNEK ÖDEME İMKANLARI SUNULACAK!

Uygun faiz oranlarının yanı sıra Vakıfbank SarıPanjur Konut Kredisi kapsamında vatandaşlara ayrıca esnek ödeme imkanları da sunulacak. İster eşit taksitli, ister anaparalı ister artan veya azalan taksitli olarak alternatif ödeme planları sağlanıyor. Yeni konut alımları için geçerli kredi kapsamında uygun faiz oranlarıyla hesaplama yapılıyor.

VAKIFBANK SMS İLE KONUT KREDİSİ BAŞVURUSU

Vakıfbank SarıPanjur Konut Kredisi kampanyası kapsamında cazip oranlarla kredi fırsatları sunuluyor. Bu avantajlardan yararlanarak ev sahibi olmak isteyenlerin SMS ile kolayca başvurularını iletmeleri sağlanacak. Aralarında birere boşluk bırakarak KONUT, T.C. Kimlik Numarası, Aylık Gelir yazılarak 5724’e SMS gönderilmesi yeterlidir.

Vatandaşların en uygun faiz oranları ve geri ödeme seçenekleriyle yararlanabildikleri konut kredisi kampanyasına hızlı başvuru yapma fırsatları da sağlanıyor. Buna göre SMS ile başvuru yapmak isteyenler anında taleplerini iletebilmektedir. Örnek SMS metni: KONUT 12345678901 3000