Şarampole yuvarlanan araçtan sağ çıkan İbrahim Tatlıses, alçılar ile sahne aldı! İbrahim Tatlıses'in hayranları...

Dün gündüz saatlerinde büyük bir trafik kazası geçirerek yakınlarının ve sevenlerinin yüreklerini ağızlarına getiren ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, kazanın üzerinden kısa bir zaman geçmesinin ardından sahneye çıktı. Tatlıses’in kaza sonrası sahne alması, hayranları tarafından takdir edildi. İşte İbrahim Tatlıses’in geçirdiği kazaya ve sonrasına ilişkin ayrıntılar…

Şarampole yuvarlanan araçtan sağ çıkan İbrahim Tatlıses, alçılar ile sahne aldı! İbrahim Tatlıses'in hayranları...

Sahnelerin sevilen seslerinden usta şarkıcı İbrahim Tatlıses, dün büyük bir kaza atlatarak resmen ölümün eşiğinden döndü. Öğle saatlerinde gelen kaza haber ile yürekleri ağızlara getiren ünlü şarkıcı, sonrasında sahneye çıkarak herkesi şaşırttı.

BODRUM’DA BÜYÜK KAZA!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, dün gündüz saatlerinde sevenlerini ve yakınlarını şoke eden bir haber ile gündeme geldi. Bodrum Yalıkavak güzergahında büyük bir trafik kazası geçiren Tatlıses, yürekleri ağızlara getirdi.

Dün öğle saatlerinde oğlu İdo Tatlıses ile arka arkaya araçlarda seyahat eden İbrahim Tatlıses, bir tırın direksiyonunu araca çevirmesi üzerine büyük bir kaza yaşadı. Tırın sıkıştırması sonucu yoldan çıkan ve şarampole yuvarlanan İbrahim Tatlıses’in aracı, büyük darbe aldı. Kaza esnasında ön araçta bulunan İdo Tatlıses babasının yardımına koşarken bölgeye ilk gelen isimlerden biri de Tatlıses’in uzun süredir problemler yaşadığı büyük oğlu Ahmet Tatlı oldu.

Kaza esnasında araca sıkışan İbrahim Tatlıses için çalışmalar yürüten ekip, kısa süre sonra müjdeli haberi vererek İbrahim Tatlıses’i araçtan çıkardı. Tatlıses ve şoförü hızlı bir şekilde en yakın hastaneye götürüldü.

TEDAVİ ALTINA ALINDI!

Şarampole yuvarlanan araçtan sağ çıkan İbrahim Tatlıses, alçılar ile sahne aldı! İbrahim Tatlıses'in hayranları... - Resim : 1

Büyük kazanın hemen ardından tedavi altına alınmak üzere en yakın hastaneye götürülen İbrahim Tatlıses, herkesi korkuttu. Durumu oldukça merak edilen Tatlıses, bir süre sonra başı sargılı bir şekilde video yayınlayarak iyi olduğunu duyurdu. Tatlıses’in videosu, sevenlerinin yüreklerine su serpti.

AKŞAM SAHNEYE ÇIKTI!

Geçirmiş olduğu büyük kazanın ardından tedavi altına alınan ve sonrasında çekmiş olduğu video ile de iyi olduğunu duyuran İbrahim Tatlıses, daha önceden sözleştirilmiş olan sahnesine çıkmadan yapamadı. Tatlıses, gece sahnesine çıkarak sevenlerini kendisine bir kere daha hayran bıraktı.

Etiketler: ibrahim tatlıses, kaza